KotiVinkkejä kotiinJokaisessa matkapuhelimessa on toiminto, joka pidentää akun kestoa huomattavasti

Jokaisessa matkapuhelimessa on toiminto, joka pidentää akun kestoa huomattavasti

Nykyaikaisista älypuhelimista on tullut olennainen osa elämäämme.Niiden laajat toiminnot, kuten sähköpostien käsittely, Internetin selaaminen, videoiden katselu tai pelien pelaaminen, ovat kuitenkin hintansa – nopea akun tyhjennys.Kun vanhat puhelimet, kuten legendaarinen Nokia, kestivät yhdellä latauksella kokonaisen viikon, niin nykyään on yleistä, että laturi tarvitaan käden ulottuvilla..

Mutta kuinka saada älypuhelimesi kestämään pidempään ilman latausta? Tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä.

Säädä näytön kirkkautta

Yksi tärkeimmistä energian kuluttajista on puhelimen näyttö.Kirkkauden pienentäminen tai automaattitilan käyttö voi pidentää akun käyttöikää merkittävästi.Lisäksi tumman tilan aktivointi, jossa näkyy enemmän mustia alueita, voi säästää jopa 30 % virtaa, koska mustat pikselit eivät kuluta virtaa.

Aktivoi virransäästötila

Useimmat älypuhelimet tarjoavat virransäästötilan, joka rajoittaa taustasovelluksia, alentaa näytön kirkkautta ja rajoittaa tiedonsiirtoa.Tämä tila on ihanteellinen, kun tarvitset akun kestävän mahdollisimman pitkään, esimerkiksi matkoilla.

Poista tarpeettomat sovellukset

Taustalla toimivat sovellukset voivat olla suuria ”syöjiä” paristot.On suositeltavaa tarkistaa säännöllisesti, mitkä sovellukset kuluttavat eniten energiaa, ja sammuttaa tai poistaa tarpeettomat sovellukset.Tämä ei vain pidennä akun käyttöikää, vaan myös saa laitteesi toimimaan nopeammin.

Rajoita Bluetooth-jakamista

Toinen vaihe, joka voi auttaa pidentämään akun käyttöikää, on poistaa käytöstä tarpeettomat ominaisuudet, kuten Bluetooth-laitteiden jakaminen.Voit poistaa jakamisen lähellä olevien laitteiden kanssa käytöstä puhelimen asetuksista, mikä vähentää jatkuvaa yhteyksien etsintää ja säästää energiaa.

Näillä yksinkertaisilla säädöillä voit ostaa lisää aikaa, ennen kuin sinun täytyy liittää älypuhelin uudelleen laturiin.Vaikka nykypäivän älypuhelimet eivät kestä viikkoa ilman latausta, nämä vinkit auttavat sinua saamaan kaiken irti jokaisesta akun latauksesta.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit