KotiVinkkejä kotiinLaita vain kaksi palaa tätä leivän joukkoon.Se pysyy tuoreena kuin uusi monta...

Laita vain kaksi palaa tätä leivän joukkoon.Se pysyy tuoreena kuin uusi monta päivää

Vaikka tykkäämme kokeilla uusia reseptejä ja tuotteita keittiössä, leipä on silti monelle olennainen osa päivittäistä ruokavaliota.Voileipiä valmistetaan monenlaisilla makeilla ja suolaisilla täytteillä.Ne ovat tapa syödä nopeasti.Etkö voi kuvitella päivää ilman niitä? Sinun on muistettava, että leivän säilyttämisellä on omat säännöt.Jos et noudata niitä, leipä kuivuu nopeasti tai homehtuu..

Teemme sitä koko ajan. Leipä päätyy roskakoriin

Syömme mieluummin tuoretta, tuoksuvaa leipää, jossa on rapea kuori joka päivä.Valitettavasti kaikilla ei ole varaa käydä joka aamu leipomossa, joten ostoksilla varaamme leipää tai sämpylöitä ainakin muutamaksi päiväksi.Tästä portaat alkavat, koska leivän säilytysvirheet johtavat välittömään kuivumiseen tai homeen kasvuun.

Vältä ennen kaikkea leivän säilyttämistä muovipusseissa. Ne eivät tarjoa riittävää ilmanvaihtoa ja niihin kerääntyy kosteutta.Tällaisissa olosuhteissa rumiin jäämiin ilmestyy nopeasti rumia jäämiä.Ei ole epäilystäkään siitä, että homeet tekevät ruoasta kulutukseen kelpaamattomia.

Kiinnitä huomiota keittiösi olosuhteisiin. Älä säilytä leipää lämmönlähteiden lähellä (esim.uunissa tai liedellä) eikä voimakkaassa auringonpaisteessa.Viipaleista tulee nopeasti vanhentuneita keksejä.

Voiko leipää säilyttää jääkaapissa?

Vaikka laite tekee erinomaista työtä monien elintarvikkeiden säilönnässä, leipä menettää nopeasti makunsa ja koostumuksensa jääkaapissa.Matala lämpötila saa leivän kovettumaan nopeammin. Leivän optimaalinen säilytyslämpötila on 18-22 °C.

Kuinka voin säilyttää leipää? Kaksi tapaa pitää se tuoreena

Huoneenlämpö sopii parhaiten tuoksuville leiville ja sämpylille.Älä kuitenkaan jätä niitä keittiön tiskille ilman pakkausta.Yksinkertaisten ratkaisujen avulla voit säilyttää leivän oikein – Valitse ne oman mukavuutesi ja keittiösi koon mukaan.

  • Jos sinulla on vähän tilaa, säilytä leipää kangas- tai puuvillapusseissa. Ne eivät vie paljon tilaa ja on helppo pitää hygieenisinä – heitä ne vain pesukoneeseen..
  • Käytännöllinen vaihtoehto on hankkia leipälaatikko. Monet tällaiset työkalut eivät palvele pelkästään käytännön tarkoitusperiä, vaan ne ovat esteettisen puolensa ansiosta myös katseenvangitsija keittiöön. Parhaat leipälaatikot ovat luonnonmateriaali – puuta ja bambua..
  • Laita kaksi palaa leipälaatikkoon. Leipä pysyy rapeana ja tuoreena.

    Keittiön temput ovat yllättävän yksinkertaisia ​​ja tehokkaita.Voit käyttää yhtä niistä leivän säilytykseen. Laita kaksi sokerikuutiota astiaan, jossa pidät leipää. Vaikka tämä saattaa aluksi tuntua yllättävältä, se tekee ihmeitä.Sokeri imee itseensä ylimääräistä kosteutta ympäristöstä ja suojaa siten ruokaa homeen muodostumiselta.Leipä maistuu paremmalta kuin suoraan leipomosta.

    Matty
    Matty
    Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

    Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

    Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

    Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

    Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

    Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

    Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

    Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

    Viimeaikaiset kommentit