KotiVinkkejä kotiinIsoäiti Žofia liotti puuvillaa tällä valmisteella ja levitti sitä kaikkialle taloon.Hiiret eivät...

Isoäiti Žofia liotti puuvillaa tällä valmisteella ja levitti sitä kaikkialle taloon.Hiiret eivät asettuneet hänen paikalleen

23. 8. 2024 (Kuva: shutterstock/IrinaK).

He etsivät useimmiten ruokaa, vettä ja suojaa.Niiden läsnäolo sisätiloissamme ei kuitenkaan ole tervetullutta.Kuinka päästä eroon hiiristä kotoa? Jos haluat tehdä sen hyväksi, käytä temppua, joka hyödyntää heidän heikkouksiaan..

Hiiret ovat monille ihmisille ärsyttäviä tuholaisia, jotka voivat päästä taloon ja häiritä rauhaa.Jyrsijät ovat epämiellyttäviä monella tapaa. Niiden tiedetään kantavan sairauksia ja aiheuttavan vaurioita, koska niillä on taipumus pureskella puuta, johtoja ja eristeitä.Puhumattakaan siitä, että he jättävät jälkeensä jätöksen. Jos haluat estää heitä tehokkaasti, voit kääntyä kotitekoisten ja täysin turvallisten ratkaisujen puoleen, jotka ovat ulottuvillasi..

Kuinka päästä eroon hiiristä kotonasi? Yksinkertainen ja inhimillinen tapa poistaa ne lopullisesti

Jos sinulla on pieni hiiriongelma (eikä täysi tartunta) etkä halua kuluttaa rahaa tuhoamisyritykseen, kokeile kotihoitoa päästäksesi eroon niistä.Keskity heikkoihin kohtiin. Jyrsijät eivät pidä pistävästä ja voimakkaasta hajusta, esimerkiksi mintusta..

Piparminttuöljy.Monet tuholaiset vihaavat piparminttua, ja hiiret kuuluvat tähän ryhmään.Hiero tai suihkuta piparminttuöljyä jalkalistoihin tai sisääntulokohtiin. Voit myös liottaa vanupallon ja levittää sitä strategisiin paikkoihin.Vaihda ne 5-7 päivän kuluttua..

KÄRKI! Voit käyttää piparmintun sijaan omenaviinietikkaa.Laimenna se vedellä ja suihkuta sitten ympäri taloa.Voit myös ruiskuttaa sisäänkäyntien sisälle ja ympärille.Muista hakea säännöllisesti, vähintään kerran kuukaudessa..

Kuinka päästä eroon kotisi hiiristä tehokkaimmin? Tämä temppu toimii pelotteena

Toinen asia, mitä tulee hajuihin, joita hiiret haluavat välttää, on toisen eläimen, kuten kissan tai koiran, haju. Jyrsijät ovat varovaisia ​​välttääkseen vaaroja, joten pelkkä luonnollisen vihollisen haju tai heidän pentueensa voivat saada tuholaiset karkaamaan pois..

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit