KotiVinkkejä kotiinKriisiryhmä kokoontuu Slovakiassa. Kauheat tulvat uhkaavat meitä.

Kriisiryhmä kokoontuu Slovakiassa. Kauheat tulvat uhkaavat meitä.

Ympäristöministeri varoitti vaarallisesta säätilanteesta, joka voi vaikuttaa myös Slovakiaan..

Osaston päällikkö Tomáš Taraba ilmoitti hallituksen kokouksen jälkeen, että hän aikoo kutsua koolle kriisitiimin ennustetun kovan sateen vuoksi.Tällä askeleella varmistetaan, että maa on mahdollisimman hyvin valmistautunut mahdollisiin tulviin.

Hänen mukaansa ennaltaehkäiseviä toimia tarvitaan, ja yksi ensimmäisistä askeleista on tulvasuojan vahvistaminen Devínissä, joka vastaa Slovakian Vodohospodársky podnikista.Taraba korosti odotettujen tulvien seurausten minimoimisen tärkeyttä.

Samalla hän totesi, että Slovakian hydrometeorologinen instituutti arvioi Tonavan virtauksen olevan noin 8 000 kuutiometriä sekunnissa.Vastauksena tähän Gabčíkovon voimalaitoksella käynnistetään seitsemän kahdeksasta turbiinista.Ministeri uskoi, että Slovakian vesiväylät, erityisesti Tonava, selviävät tilanteesta ja saavuttavat tulvaaktiivisuuden toisen tason maksimitason.

Ministeri muistutti myös, että maa kohtasi vuoden ensimmäisellä puoliskolla menestyksekkäästi vastaavia haasteita, kun se selvisi Tonavan suurista virtauksista ilman vakavia vahinkoja.Tämän ansiosta Slovakia hyötyi ja odottaa samanlaista skenaariota tälläkin kertaa.

Odotettavissa olevaa sademäärää, joka voi nousta Slovakiassa jopa 200 mm:iin, on odotettavissa myös naapurimaassa Tšekin tasavallassa, jossa sademäärä on paikoin uhattuna jopa 300 mm.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit