KotiVinkkejä kotiinRasva voidaan poistaa ilman hankausta upottamalla ritilä kulhoon 20 minuutiksi. Tuotetta tarvitaan...

Rasva voidaan poistaa ilman hankausta upottamalla ritilä kulhoon 20 minuutiksi. Tuotetta tarvitaan vain 50 senttimetriä.

6. 8. 2024 (Kuva: Yksityinen arkisto).

Digestori on yksi vaikeimmin puhdistettavista kodinkoneista.Ruoanlaittohöyryt ja rasva kerääntyvät arinalle ja niitä on vaikea poistaa.Onneksi on olemassa keino ratkaista tämä ongelma.Kokeile tätä DIY-temppua ja liesituulettimesi kiiltää kuin uusi.

Monet ihmiset eivät puhdista liesituuletinta säännöllisesti, mikä vaikeuttaa rasvan ja lian poistamista myöhemmin.Sen sijaan, että käytät valmiita tuotteita kokeile kuitenkin tätä kotipatenttia.Säästät rahaa ja hermoja, koska lika irtoaa ilman hankausta.

Miten puhdistat grillin huurteenpoistosta? Mikään ei ole sen helpompaa kuin tämä.Rasvanpoisto ritilästä 20 minuutissa

Keitin on hyödyllinen laite, joka imee hajuja ja ylimääräistä höyryä ja parantaa ilmankiertoa ruoanlaiton aikana.Sen puhdistaminen voi kuitenkin olla erittäin työlästä.Perinteiset nesteet eivät aina pärjää, mutta on olemassa vaihtoehto. Sinulla on varmasti tämä tuote keittiön kaapissasi.

Ruokasooda liuottaa erinomaisesti likaa ja rasvaa.Kaada vain kaksi litraa vettä leivinastiaan ja lisää sitten kaksi teelusikallista ruokasoodaa. Sekoita kaikki keskenään ja laita liesituulettimen ritilä liuokseen.Jätä se sinne 20 minuutiksi ja poista sen jälkeen sienellä kaikki jäljellä oleva rasva.

VINKKI! Ruokasoodaseoksesta voi olla hyötyä myös uunin, grillin ja leivinpeltien puhdistuksessa.

Miten puhdistaa liesituulettimen grilli? Kotikonstit toimivat paremmin kuin erikoistuotteet

Jos sinulla ei ole ruokasoodaa käsillä, voit käyttää muita kotimenetelmiä.Ne ovat vähäpätöisiä ja erittäin tehokkaita.

  • Astianpesukone.Laita astianpesukoneeseen alimmalle telineelle ja aseta ohjelma vähintään 50 asteeseen.Korkea lämpötila liuottaa rasvan ja saa ritilän kiiltämään.
  • Etikka on luotettava kumppani jokapäiväiseen puhdistukseen.Sekoita se veteen suhteessa 1:2, kaada se suihkepulloon, suihkuta grilliin ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia.Huuhtele sen jälkeen mahdolliset rasvajäämät pois ja olet valmis.
  • Babyöljy tai oliiviöljy liuottaa kuivuneen lian hetkessä.Hiero ritilää rasvalla ja pyyhi liinalla.Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja aja sitten vanhalla hammasharjalla ritilän yli, niin lika katoaa nopeasti.
  • Matty
    Matty
    Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

    Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

    Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

    Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

    Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

    Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

    Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

    Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

    Viimeaikaiset kommentit