Tämä salaatti on erittäin maukas ja herkullinen, sen salaisuus on yksittäisten ainesosien valmistuksessa.
Helpoin ja maukkain resepti jonka tiedän, seuraa Chef 1A -kanavan suosituksia.
Kaalia on saatavilla ympäri vuoden, mutta maukkaimmillaan se on kesäkuukausina.Käytä näitä kauden vihanneksia nopean salaatin valmistukseen.Se on loistava tapa nauttia sen makeasta mausta.
Tarvitsemme:
1 kolmasosa kaalipäästä.
2 ruokalusikallista etikkaa.
Vesi.
1 sipuli.
1 sitruuna.
1 iso porkkana tai 2 pienempää.
2 kovaksi keitettyä kananmunaa.
1 lusikka sokeria.
1 lusikallinen kuivattua persiljaa.
2 ruokalusikallista etikkaa.
100 g majoneesia.
Suolaa maun mukaan.
Toimenpide:
Poista vaurioituneet lehdet kaalista.
Leikkaa se hienoksi.
Vaihtoehtoisesti voimme raastaa – se on sinusta kiinni.
Siirrä kaali kulhoon.
Kaada vettä niin, että vesi peittää kaalin kokonaan.
Lisää 2 rkl etikkaa ja sekoita.
Anna seistä 5 minuuttia.
Sillä välin valmistamme muut ainekset.
Leikkaa sipuli viipaleiksi.
Leikkaa sitruuna puoliksi.
Laita sipuli kulhoon, tiputtele sitruunamehulla ja sekoita..
Anna seistä 5 minuuttia.
Puhdistamme porkkanat ja raastamme sen karkealla raastimella..
Keitä munat kovaksi.
Kuori ja hienonna.
Lisää munat kulhoon porkkanoiden kanssa.
Valuta kaali ja jätä se – lisää se kulhoon.
Lisäämme myös sipulia.
Mausta sokerilla ja sekoita.
Lisää kuivattua persiljaa ja suolaa maun mukaan.
Lisäämme myös etikan ja sekoita hyvin.
Sekoita lopuksi majoneesi ja olemme valmista.
Tarjoile salaatti jäähtyneenä.
Mitä kauemmin annat sen seistä, sitä maukkaampaa se on.
Toivotamme hyvää ruokahalua! 🙂
Video opetusohjelma: