KotiRuokaEnsiluokkainen kesäkurpitsalevite valkosipulilla: Kesällä ei ole mitään parempaa voileiville ja voileiville!

Ensiluokkainen kesäkurpitsalevite valkosipulilla: Kesällä ei ole mitään parempaa voileiville ja voileiville!

Herkullinen levite kesäkurpitsasta, jogurtista ja valkosipulista. Yksinkertaista ja tyylikästä.

Kesäkurpitsa on monipuolinen vihannes, joka sopii moniin resepteihin, myös levitteisiin.Sen mieto maku, vähäkalorisuus ja korkea kuitupitoisuus tekevät siitä ihanteellisen terveellisiin ja herkullisiin aterioihin.

Kokeile rohkeasti fantastista kesäkurpitsalevitettä.

Me tarvitsemme:

3 kesäkurpitsaa.

1,5 l vettä.

1/3 tl suolaa.

140 g jogurttia.

2 valkosipulinkynttä.

Suolaa.

250 ml öljyä.

1 munankeltuainen.

1/3 tl suolaa.

1-2 ruokalusikallista sinappia.

Menettely:

Puhdista kesäkurpitsa, raasta karkeasti.

Laita kiehuvaan veteen hetkeksi (pehmentää raastettua kesäkurpitsaa).

Sekoita öljy ja muna – mausta suolalla (näin saat kotitekoista majoneesia).

Lisää sinappi ja sekoita keskenään.

Keitä kesäkurpitsa huuhtele kylmällä vedellä , purista ylimääräinen neste pois ja lisää jogurtti, suola ja murskattu valkosipuli kesäkurpitsaan.

Sekoita lopuksi majoneesi kesäkurpitsaseokseen.Valmis.

Mitä muita levitteitä voit tehdä kesäkurpitsasta?

Raaka kesäkurpitsalevite:

Silputtua kesäkurpitsaa, johon on lisätty jogurttia, valkosipulia, yrttejä ja mausteita.

Paistettu kesäkurpitsalevite:

Paistettua kesäkurpitsaa sekoitettuna oliiviöljyyn, yrtteihin ja juustoon.

Kesäkurpitsa levitettynä kananmunalla:

Keitetty kananmuna sekoitettuna paistettuun kesäkurpitsaan, majoneesiin ja yrtteihin.

Hummusta kesäkurpitsan kanssa:

Klassinen hummus rikastettuna kesäkurpitsaraasteella.

Kesäkurpitsalevite mausteiden kanssa:

Kesäkurpitsaa paistettuna curryjauheen, kurkuman ja kookosmaidon kanssa.

Vinkkejä kesäkurpitsalevitteiden valmistukseen:

Poista siemenet: Ennen kesäkurpitsan käyttöä poista siemenet, sillä ne voivat aiheuttaa kitkerän maun.

Paahda tai paista: Kesäkurpitsan kevyt paahtaminen tai paistaminen parantaa sen makua ja aromia.

Kokeile ainesosia: Lisää levitteeseen erilaisia juustoja, yrttejä, mausteita ja pähkinöitä.Tarjoile leivän, sämpylöiden tai vihannesten kanssa: Kesäkurpitsalevitteet sopivat hyvin leivän, paahtoleivän, vihannestikkujen päälle tai dipiksi sipseille.

Video-ohjeet:

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit