KotiRuokaEt ole koskaan ennen maistanut tällaista herkkua kesäkurpitsasta: Viipaloi se pyöreiksi ja...

Et ole koskaan ennen maistanut tällaista herkkua kesäkurpitsasta: Viipaloi se pyöreiksi ja laita uuniin tämän lisukkeen kanssa – paras korvike voileivälle!

Omaperäinen vihannesalkuruoka kesäkurpitsasta, joka sopii illalliselle tai herkuksi vieraalle.

Kukaan ei uskoisi, että kesäkurpitsasta ja muutamasta perusaineksesta voi loihtia näin vastustamattoman ruokalajin.

Ainutlaatuinen resepti kesäkurpitsapurtavaa varten Elvira ja Igor Vkusnyashki youtube-kanavalta.

Maukkain vaihtoehto voileivälle

Nämä juustolla ja valkosipulilla paneroidut kesäkurpitsat ovat paitsi erittäin maukkaita, myös erittäin nopeita valmistaa.

Kesällä ne ovat ihanteellinen vaihtoehto voileiville ja muille leivonnaisia sisältäville välipaloille.Voit vapaasti kokeilla ja lisätä muita ainesosia oman makusi mukaan.

Lihaherkkujen ystävät nauttivat varmasti versiosta, jossa on pekonia, kinkkua tai kanaa.

Jos taas pidät kasvisruokaherkuista, tartu rohkeasti tomaatteihin, paprikoihin tai muihin kesävihanneksiin.Mahdollisuudet ovat loputtomat!

Me tarvitsemme:

2 kesäkurpitsaa.

kuivattua valkosipulia.

suola.

1 tl jauhettua paprikaa.

2 rkl kasviöljyä.

150 g juustoraastetta.

2 valkosipulinkynttä.

suolaa maun mukaan.

persilja.

Tilli.

1-2 rkl majoneesia.

Valinnainen:

Hapanimelää.

Kinkku.

Pekonia.

erilaisia juustoja.

tomaatit.

Menettelytapa:

Leikkaa kesäkurpitsan pää irti ja kuori. Leikkaa noin 1,5 cm paksuiksi pyöryköiksi.

Laita viipaloidut kesäkurpitsat kulhoon ja mausta paprikalla.

Mausta suolalla ja ripottele päälle valkosipulia.Kaada joukkoon öljy ja sekoita huolellisesti käsin.

Kaada erilliseen kulhoon kaada juustoraaste.

Lisää puristettu valkosipuli.Lisää seuraavaksi majoneesi.Mausta suolalla.

Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa ja tilliä.Sekoita kaikki hyvin yhteen.

Aseta kesäkurpitsapyörykät leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Aseta leivinpelti 180 °C:een esilämmitettyyn uuniin.Paista 10-15 minuuttia.

Kun aika on kulunut, levitä juustoseos pyöreiden päälle.

Laita takaisin uuniin.

Paista 180 °C:ssa , kunnes juusto on sulanut.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit