KotiRuokaEt usko, mihin nämä VIHREÄT lehdet pystyvät! En olisi koskaan tullut ajatelleeksi...

Et usko, mihin nämä VIHREÄT lehdet pystyvät! En olisi koskaan tullut ajatelleeksi tätä, mutta keräämme hedelmiä joka vuosi.

Luonnossa on monia kasveja, jotka alentavat tehokkaasti verensokeria , ja mulperipuu. on yksi niistä.

Tämä puu, joka tarjoaa meille kaikkialla maailmassa suosittuja herkullisia marjoja, mutta tarjoaa myös terveyshyötyjä lehtien muodossa..

Vuosisatojen ajan mulperipuun lehtiä on käytetty perinteisessä lääketieteessä verensokeritason alentamiseen, mutta niillä on myös muita terveyshyötyjä..

YouTube-kanavan Lekovite Biljken mukaan mulperipuun lehdet sisältävät runsaasti antioksidantteja, flavonoideja, foolihappoa, adeniinia, karoteenia, sinkkiä, kaliumia, kalsiumia, rautaa, fosforia, magnesiumia ja C-vitamiinia..

Nuoret mulperipuun lehdet ovat syötäviä keitettyinä ja niitä käytetään usein teen valmistukseen.

Mulperipuun lehtiteen valmistus

Kuivatut lehdet. käytetään mustan mulperipuun lehtiteen valmistukseen.

Toimenpide on yksinkertainen.

Kaksi teelusikallista teetä kaada 2 dl kiehuvaa vettä.

Peitä ja anna seistä 10 minuuttia.

Suodata ja juo. .

On suositeltavaa juoda enintään kolme kupillista teetä päivässä ilman lisättyä sokeria..

Mulperipuun lehtiteen terveysvaikutukset

Musta mulperipuutee sisältää ainesosia, jotka voivat auttaa torjumaan diabetesta..

Nämä komponentit estävät hiilihydraattien imeytymisen suolistossa..

Tutkimukset ovat osoittaneet, että mulperipuun lehtiuute voi alentaa verensokeria ja insuliinia hiilihydraattien syömisen jälkeen.

Kolmen kuukauden tutkimuksessa tyypin 2 diabetesta sairastavilla ihmisillä.tyyppiä, joka otti 1 000 mg mulperipuun lehtiuutetta kolme kertaa päivässä merkittävä aterianjälkeisen verensokerin lasku.

Lisäksi kansanlääketieteessä mulperipuun lehtiteetä käytetään myös diureettina , ja sen katsotaan olevan hyödyllistä kolesterolia, kehon tulehduksia vastaan ​​ja sydämen terveyden tukemiseen.

Mulperipuun viljely ja lisääminen

Mulberry on peräisin Kiinasta, mutta nykyään sitä kasvatetaan kaikkialla maailmassa. .

Sen hedelmät muistuttavat venytettyjä karhunvatukoita..

Mulperipuun lehdet ovat paksuja, soikeita ja sahalaitaisia ​​reunoista , kun taas kääntöpuoli on karkea ja karvainen.

Ne ovat myös ravinnonlähde silkkiäistoukille. .

Musta mulperipuun lehtiä , jotka sisältävät maitomaista valkoista mehua, jota kutsutaan lateksiksi, käytetään eniten kansanlääketieteessä.

Lue lisää oheisesta videosta.

Paljon terveyttä!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit