KotiRuokaHarva tietää tämän tempun: Ilman jääkaappia lihasi kestää 2 VUOTTA!

Harva tietää tämän tempun: Ilman jääkaappia lihasi kestää 2 VUOTTA!

Tarjoamme sinulle fantastisen vinkin naudanlihasäilykkeestä, joka voi kestää jopa kaksi vuotta ihanteellisissa olosuhteissa.

Näin lihasi säilyy pitkään ja sitä käytettäessä se maistuu fantastiselta kuin olisin valmistanut sen vasta eilen.

Käytännöllinen resepti maistuvaan säilöttylihaan Mellisa Mirin YouTube-kanavalta.

Tarvitsemme:

(säiliön tilavuus 500 ml).

1500 g naudanlihaa.

1 sipuli.

1,5 tl suolaa 1,5 kg lihaa kohden (1:1).

mustapippuria.

laakerinlehti.

Toimenpide:

Leikkaa naudanliha paksummiksi viipaleiksi.

Kuori sipuli ja leikkaa se puoliviipaleiksi.

Suola liha ja sekoita huolellisesti käsin.

Valmistele puhdas, kuiva lasiastia.

Säiliön pohjalle pinoa sipuliviipaleita.

Lisää muutama jyvä mustapippuria.

Lisää sitten lasiin laakerinlehti.

Lisää lopuksi lihaviipaleet (ei reunaan).

Suljemme lasit kansilla.

Aseta lasit uunipellille.

Laita kylmään uuniin.

Paista 3 tuntia 150°C:n lämpötilassa..

Tällä tavalla paistettu, kannella suljettu liha vapauttaa omat mehunsa.

Anna lihan jäähtyä kokonaan (älä avaa kansia, kun se on kuuma!).

Tällä tavalla valmistettu liha voidaan varastoida enintään 10 °C:n lämpötilassa kahden vuoden ajan.

Kuppien kansien on oltava tiiviisti suljettuina!.

Sisään ei saa missään tapauksessa päästä ilmaa!

Säilytämme lasit kuivassa ja viileässä paikassa.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit