KotiRuokaJokaisen, joka haluaa elää pitkän elämän, pitäisi juoda tätä JUOMAA, isoisälläni oli...

Jokaisen, joka haluaa elää pitkän elämän, pitäisi juoda tätä JUOMAA, isoisälläni oli tapana sanoa: TÄÄLLÄ on resepti ja jokaisen, joka on sairas ja vailla energiaa, pitäisi kokeilla sitä!

Yksinkertainen tapa valmistaa erittäin terveellinen juoma youtube-ohjeiden mukaan.

Säännöllinen nauttiminen vahvistaa vastustuskykyä ja voi parantaa terveyttäsi huomattavasti syys- ja talvikaudella.

Tämä resepti alentaa verenpainetta ja kolesterolia.

Se lisää merkittävästi immuniteettia ja parantaa verenkuvaa.

Se on yksi parhaista verenmuodostusaineista: ehkäisee anemiaa, edistää leukemian hoitoa.

Säännöllinen kvassin juominen ehkäisee tehokkaasti ateroskleroosia.

Tämä saattaa johtua punajuuren luonnollisesta väriaineesta – betaniini, joka on erinomainen antioksidantti.

lisää luovasti hapen imeytymistä soluihin.

Tämän juoman sisältämällä maitohapolla on myös hyödyllinen antibakteerinen vaikutus ja se edistää kollageenin tuotantoa ihossa.

Tarve:

1 litran lasille.

750 g punajuurta.

5 valkosipulinkynttä.

1 rkl suolaa.

2 laakerinlehteä.

2 luodillista maustepippuria.

6 mustapippuria.

Vesi.

Menettely:

Viipaloi punajuuret noin 6 – 8 mm paksuiksi viipaleiksi ja täytä ne tiiviisti kannuun.

Lisää mausteet punajuurten alimpiin kerroksiin.

Lisää sitten punajuurikerros ja taas pippuri, laakerinlehti ja murskattu valkosipuli.

Täytä toinen punajuuri uudelleen suljettavaan purkkiin samalla tavalla.

Valmista sitten keitettyä vettä, johon liuotetaan ruokalusikallinen suolaa.

Kaada tämä suolavesi punajuurten päälle.

Voit käyttää suolavedeksi myös kivennäisveden ja suolan seosta.

Peitä sitten kannu talouspaperipyyhkeellä ja purista.

Sulje suljettava purkki kannella.

Punajuuret on puristettava todella tiukasti purkkiin, jotta suolavesi ei työnnä niitä ylös.

Nyt purkkien on annettava levätä 7 päivää huoneenlämmössä Infuusiota on kuitenkin sekoitettava joka päivä.

Peitä purkki sitten aina uudella paperipyyhkeellä.

Noin 4 päivän kuluttua käymisprosessi on jo nähtävissä ja päälle on muodostunut vaahtoa – tämä on normaalia.

Jälleen vain sekoitat ja voit aina ottaa 1 ruokalusikallisen pois ja maistaa.

Säiliöiden tulee kuitenkin olla aina hyvin suljettuja, sillä ilman kanssa kosketuksiin joutuessa muodostuu hometta.

Siivilöi valmis juoma siivilän ja paperipyyhkeen läpi.

Kaada sitten mehu pulloihin, korkkaa hyvin ja ota päivittäin immuniteetin tukemiseksi.

Hyvää terveyttä toivottaen!

Video opetusohjelma löytyy TÄÄLTÄ.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit