Tarjoamme sinulle epätavallisen reseptin kermavaahdosta, Fantasta ja jaffakekseistä valmistetulle jälkiruoalle.
Tämä jälkiruoka yhdisti erilaisia suosikkimakuja yhdeksi vastustamattomaksi kokonaisuudeksi.
Eksklusiivinen resepti kermaiseen jälkiruokaan youtube-kanavalta 1 Rezepte.
Tarve: Kokeile, miten voit tehdä sen, jos haluat, että se on mahdollista:
300 g puoliksi kastettuja keksejä.
400 g kermajuustoa.
250 g kermavaahtoa.
100 g raakasokeria.
7 grammaa liivatetta.
35 g vettä.
1 l Fanta.
300 g keltaisia luumuja.
8 g liivatetta.
48 grammaa vettä.
Menettelytapa:
Aseta keksit lasimuotin pohjalle.
Lisää tuorejuusto ja kerma syvään kulhoon.
Kaada joukkoon sokeri ja vatkaa sekoittimella.
Kaada osa Fantasta kerman joukkoon ja vatkaa.
Sekoita pienessä kulhossa vesi ja liivate ja anna sen turvota.
Sulata mikroaaltouunissa, kaada joukkoon kerma ja sekoita vispilällä.
Kaada noin puolet kermasta keksivuokaan ja tasoita.
Aseta jääkaappiin ja anna jäähtyä.
Leikkaa luumut ja poista kuoret.
Kaada fanta kattilaan, lisää luumut ja kiehauta.
Kaada liivate pieneen kulhoon, kaada joukkoon 25 g vettä ja sekoita hyvin vispilällä.
Anna turvota, sulata mikroaaltouunissa ja kaada pannulle.
Sekoita seos ja kaada erilliseen kulhoon.
Vatkaa sauvasekoittimella ja siivilöi siivilän läpi kulhoon.
Kun otat jääkaapista aseta kerros jaffakeksejä jäykistyneen kerman päälle.
Kaada suurin osa Fanta-luumuseoksesta keksien päälle ja laita jääkaappiin.
Kaada loput kerma- ja luumuseoksesta päälle.
Koristele jaffakekseillä keskelle ja laita jääkaappiin kahdeksi tunniksi.
Voimme palvella.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video-ohjeet.