KotiRuokaKrakovan valkosuklaa-aprikoosikakku: höyhenenkevyt taikina, jonka kaadat vain leivinpaperille ja päällystät hedelmillä!

Krakovan valkosuklaa-aprikoosikakku: höyhenenkevyt taikina, jonka kaadat vain leivinpaperille ja päällystät hedelmillä!

Teimme tätä valkosuklaa-aprikoosikakkua säännöllisesti isoäitini luona Puolassa ja sieltä toin tämän reseptin.

Se on todella herkullista ja hyvin, hyvin hienovaraista.

Lisäksi tämä kakku on myös hyvin yksinkertainen ja nopea valmistaa, jopa aloitteleva kokki, jolla ei ole kokemusta, voi hoitaa sen , kuten gotujmy raportoi.

Tarvitaan:

250 g aprikooseja.

200 g vehnäjauhoja, tavallisia.

50 g kr.sokeria.

100 g valkoista suklaata.

100 g voita.

3 munaa.

ripaus suolaa.

1 tl leivinjauhetta.

2 rkl aprikoosihilloa.

Ripottelua varten (valinnainen):.

Jauhettu sokeri.

Kookosraaste.

Menettely:

Taikinan valmistaminen alkaa sulattamalla voi valkosuklaan kanssa.

Voimme sulattaa sen mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.

Anna suklaaseoksen jäähtyä.

Lisää sokeri, ripaus suolaa ja munat tähän seokseen.

Sekoita hyvin, lisää vähitellen leivinjauheeseen sekoitetut jauhot.Sekoita taikina huolellisesti.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Pese aprikoosit, taputtele kuivaksi ja leikkaa neljään osaan.

Vuoraa 20×30 cm:n vuoka leivinpaperilla.

Kaada taikina leivinpellille.Aseta päälle aprikoosit.

Paista kakkua 30-35 minuuttia.

Toivotamme hyvää makua! :-).

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit