KotiRuokaKroatialainen kokki opetti minulle näiden sianlihafileelien reseptin: Liha on pehmeää ja mehukasta,...

Kroatialainen kokki opetti minulle näiden sianlihafileelien reseptin: Liha on pehmeää ja mehukasta, en etsi mitään muuta!

Uskomattoman maukkaita, mureita ja mehukkaita porsaankyljyksiä täydellisellä kastikkeella, joka saa suussa makujen räjähdyksen.

Jotkut perheeni jäsenet eivät ole aivan lihatyyppejä, mutta kun teen tätä ruokaa, he eivät voi vastustaa sitä.

Loistava resepti mehukkaista porsaankyljystä YouTube-kanavalta Sace Recepti.

Tarvitsemme:

500 g porsaan ulkofilettä (4 viipaletta).

2 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.

3 PL ajvar.

250-300 ml vettä.

2-3 valkosipulinkynttä.

1 rkl sinappia.

suolaa

jauhettua mustapippuria.

kasviöljy.

persilja.

Toimenpide:

Peitä luuton selkä foliolla kovalle alustalle. Työstämme pois survin sileällä puolella.

Suolaa viipaleet molemmilta puolilta ja ripottele päälle mustapippuria.

Hiero sitten liha molemmin puolin sinappilla.

Ripottele porsaankyljykset jauhoissa.

Kuumenna öljy pannulla, lisää viipaleet ja paista kullanruskeiksi molemmilta puolilta.

Laita paistetut pihvit uunivuokaan.

Kaada jauhot öljyyn, jossa paistoimme kotletteja.

Sekoita ja paista , kunnes muodostuu brownie.

Lisää sitten ajvar ja sekoita.

Kaada vesi seokseen ja sekoita, kunnes ainekset ovat sekoittuneet.

Lisää seuraavaksi kastikkeeseen pieniksi kuutioiksi leikattu valkosipuli.

Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja sekoita.

Kaada kastike sianlihaviipaleiden päälle uunivuokaan.

Laita muotti uuniin esilämmitetty 220°C:een.

Paista noin 30 minuuttia..

10 minuuttia ennen paistamisen loppua, peitä vuoka leivinpaperilla.

Tarjoilemme herkullisia kotletteja perunamuusin kera.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit