KotiRuokaKuuluisa tirolilainen luumukakku: Yksinkertainen, pörröinen ja pirun hyvää!

Kuuluisa tirolilainen luumukakku: Yksinkertainen, pörröinen ja pirun hyvää!

Luumukaudella on kätevää valmistaa jotain herkullista, joten tässä meillä on sinulle loistava vinkki pehmeä kakku.

Jos maistat tätä virkistävää herkkua kerran, haluat sitä uudelleen ja uudelleen.

Loistava resepti kuohkeaksi luumukakku YouTube-kanavalta Nobbi’s Kochstunde.

Tarvitsemme:

350 g tavallisia jauhoja.

140 g voita.

120 g kidesokeria.

1/2 pakettia leivinjauhetta.

5 munaa.

2 pakettia vaniljasokeria.

ripaus suolaa.

Luumuille:.

800 g luumuja.

4 ruokalusikallista kidesokeria.

2 pakettia vaniljasokeria.

Toimenpide:

Vuoraa kakku vuokaan (28 cm) paperilla ja voitele reunat voilla.

Sekoita pienessä kulhossa sokeri, vaniljasokeri ja suola.

Erillisessä kulhossa sekoitamme jauhot leivinjauheeseen..

Lisää pehmennetty voi syvään kulhoon ja vatkaa se vatkaimella kermaksi ja lisää sokeriseos.

Yksi kerrallaan vatkaa munat..

Seokseen seulomme jauhot vähitellen ja sekoita vispilällä.

Kaada puolet taikinasta muottiin ja tasoita.

Laita muotti uuniin, joka on esilämmitetty 190°C:een (ylä-/alalämmitys).

Paista 10 minuuttia. Kuori sillä välin luumut, leikkaa ne neljään osaan ja lisää kulhoon.

Sekoita kidesokeri ja vaniljasokeri pienessä kulhossa.

Kaada sokeri vähitellen luumut kulhoon ja sekoita.

Luumut pinotaan paistetun taikinan päälle muottiin.

Laita päälle loput taikinasta ja tasoita tasaiseksi.

Laita kakku uuniin ja paista 40 minuuttia 190°C:n lämpötilassa.

Kun aika on kulunut, ota kakku pois uunista ja anna jäähtyä.

Poista jäähtynyt kakku muotista, ripotellaan sokerilla ja tarjoile.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit