On se aika vuodesta, kun mietimme millaisia suolakurkkuja syömme syksyllä ja talvella .
Yleensä he tekevät makeaa suolakurkkua ja suolakurkkua , mutta tänä vuonna tarjoamme jotain erilaista.
Varatkaa näitä suolakurkkuja, sillä purkit katoavat hetkessä.
Kurkut, paprikat ja kesäkurpitsat ovat yleensä suolakurkkulistalla, mutta hapsuportaali neuvoi jotain muuta.
Niiden maku säilyy purkissa ja avataan vasta syksyllä tai talvella.
Mutta käy ilmi, että paitsi nämä ehdotukset ovat maukkaita ja ravitsevia..
Aliarvostettu vihannes, jonka maku voi ohittaa kaiken muun, on vihreät pavut.
Tällaisten säilykkeiden valmistaminen on nopeaa ja helppoa, ja kun ne on avattu, vihannekset ovat loistava lisä illalliselle.
Resepti vihreiden papusäilykkeiden valmistukseen
Ainesosat:
4 kg kidneypapuja.
suuria määriä tilliä.
4 valkosipulinkynttä.
4 laakerinlehteä.
4 jyvää maustepippuria.
ruokalusikallinen sinapinsiemeniä.
Ainekset marinadia varten:.
1 litra vettä.
2 kuppia 10 % alkoholietikkaa.
2 ruokalusikallista suolaa.
8 ruokalusikallista sokeria.
Valmistustapa:
Laita pavut isompaan kulhoon ja pese ne huolellisesti.
Ota se sitten pois ja kuivaa se..
Hankkiudu eroon myös päistä, ja voit tarvittaessa halkaista ne kahtia..
Pese purkit, steriloi ja kuivaa.
Varmista myös, että sinulla on yhteensopivat korkit.
Laita pala tilliä, valkosipulinkynsi, laakerinlehti ja maustepippuri jokaisen purkin pohjalle laita tilli, valkosipulinkynsi, laakerinlehti ja maustepippuri jokaisen purkin pohjalle.
Lisää myös pieni määrä sinapinsiemeniä..
Laita puhtaat pavut tiukasti purkkiin ja aloita marinadin valmistaminen..
Kaada vesi, etikka, suola ja sokeri kattilaan kaada vesi, etikka, suola ja sokeri.
Laita keskilämmölle ja keitä, kunnes ainekset ovat kypsiä ja liuenneet.
Kaada valmis neste purkkeihin ja sulje ne tiiviisti..
Aseta ne sitten kattilaan, joka on vuorattu teepyyhkeellä, peitä vedellä 3/4 purkkien korkeudesta ja pastöroi vielä 25 minuuttia..
Säilytä pavut viileässä paikassa.
Tarjoa lisukkeena illallisen kanssa tai välipalana.
Nauti!