Korkeat kesälämpötilat ovat nyt normi.
Tutustu siis ruokaan, joka on täydellinen kuumina päivinä.
Aamiaiseksi, nopeaksi lounaaksi tai illalliseksi tarjoiltuna se tuo tarvittavaa rikkautta ja keveyttä.
Hämmästyttävä resepti murskattuun kesäkurpitsaan tomaatilla smakoszeista.
Kokeile tätä reseptiä, etkä valmista kesällä mitään muuta .
Täydellinen kesäherkku
Kesän korkeat lämpötilat saavat meidät olemaan ajattelematta ruokaa. Tarjoa tämä ruokalaji illalliseksi, ja perheenjäsenesi ovat innoissaan ja kylläisiä.
Se ei ole vain herkullista, vaan myös kevyttä ja virkistävää.
Tämä ruokalaji on erittäin helppo valmistaa ja erityisen nopea ja tämä on erityisen tärkeää helteellä.
Miten se valmistetaan ja mitä tarvitset katso artikkelin alta.
Tomaatti, kesäkurpitsa, muutama ainesosa ja päivällinen on valmis
Tämä ruokalaji on helppo, nopea, edullinen ja täydellinen kesään.Se koostuu pääasiassa tomaateista ja kesäkurpitsasta.
Onneksi monet meistä kasvattavat näitä vihanneksia omassa puutarhassaan, joten ne tarvitsee vain irrottaa ja paloitella.
Näiden ainesosien lisäksi tarvitsemme muutamia ainesosia seosta varten jonka kaadamme kaikkien vihannesten päälle.
Voit kokeilla kaikenlaisia mausteita ja yrttejä oman makusi mukaan.
Kesäkurpitsan lisäksi voit käyttää tämän ruoan pohjana myös munakoisoa tai esimerkiksi kurpitsaa.
Valmistukseen tarvitsemme:
1 kesäkurpitsa.
3 tomaattia.
3 kirsikkatomaattia.
2 munaa.
1 nippu kevätsipulia.
3 rkl smetanaa.
kasviöljyä.
jauhettua mustapippuria.
Valinnainen:.
Persilja.
Tilli.
basilika.
oregano.
Menettelytapa:
Pese kesäkurpitsa huolellisesti ja leikkaa 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.Jos sinulla on nuoria kesäkurpitsoja, sinun ei tarvitse edes kuoria niitä.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista kesäkurpitsan viipaleet.
Viipaloi myös pestyt tomaatit.
Riko munat kulhoon ja lisää hienonnetut kirsikkatomaatit.
Pilko sipuli ja kaada se kulhoon.
Lisää kerma, mausta suolalla ja sekoita huolellisesti, kunnes saat tasaisen seoksen.
Aseta tomaatit pannulle kesäkurpitsojen viereen.Kaada seos kaikkien vihannesten päälle.
Peitä ja paista 15 minuuttia.
Leikkaa valmis ruokalaji paloiksi ja tarjoile päivälliseksi.
Toivotamme vádille hyvää makua!