Tarjoamme sinulle reseptin yhdelle helpoimmista ja samalla herkullisimmista jälkiruoista, jossa yhdistyvät mansikoiden ja kerman ainutlaatuinen maku.
Jos kaipaat jälkiruokaa, joka on helppo valmistaa, nopea ja edullinen, meillä on etsimäsi resepti.
Yksinkertainen resepti kermaiseen jälkiruokaan purkissa youtube-kanavalta eliDeli.
Tarve: Kokeile, miten voitte tehdä ruokaa, joka on sopiva, mutta ei ole vielä valmis:
1 kg mansikoita.
600 g kermavaahtoa.
120 g raakasokeria.
1 rkl vaniljauutetta.
Kuorrutusta varten:.
1 kupillinen vettä.
1/2 kupillista rakeista sokeria.
3 ruokalusikallista maissitärkkelystä.
1/2 sitruunan mehu.
Punainen väriaine.
1 rkl mansikkagelatiinia (7 g).
Menettelytapa:
Laita kerma aluksi pakastimeen 15-20 minuutiksi.
Pese mansikat, poista varret ja leikkaa haluamallasi tavalla.
Sekoita sokeri sekoita tehosekoittimessa.
Ota kerma pakastimesta ja kaada kulhoon.
Vatkaa sekoittimella.Lisää hetken kuluttua sokeri, vaniljauute ja vatkaa paksuksi kermaksi.
Taita kerma leivontapussiin.
Lisää sokeri vesisäiliöön ja sekoita.
Lisää seuraavaksi tärkkelys ja sekoita, kunnes ainekset ovat yhdistyneet.
Lisää sitruunamehu, tippa punaista elintarvikeväriä ja sekoita.
Kaada seos kattilaan sekoittaen keskilämmöllä.
Kun seos on kuumaa , lisää liivate ja sekoita.
Keitä vielä kaksi minuuttia sekoittaen, kunnes seos sakenee.
Pinoa mansikat lasin pohjalle.
Lisää kerros hyytelöä ja kermaa.
Toista prosessi lasin yläreunaan asti.
Viimeinen kerros on kermavaahtoa.
Kasta lopuksi kokonainen mansikka hyytelöön ja koristele jälkiruoan päällinen.
Jälkiruoka säilyy jääkaapissa 5-7 päivää.
Voimme tarjoilla.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video-ohjeet.