KotiRuokaPäällystä taikina tomaattipyörällä ja juustolla ja paista sitten! Vieraasi eivät puhu tavallisista...

Päällystä taikina tomaattipyörällä ja juustolla ja paista sitten! Vieraasi eivät puhu tavallisista voileipistä – he raivoavat tästä!

Yksinkertainen, nopea ja erittäin maukas ruokalaji lehtitaikinasta, tomaateista ja mozzarellasta.

Loistava idea, jos sinulla on ylijäänyttä lehtitaikinaa etkä tiedä mitä tehdä sillä.

Fantastinen resepti helppoon täytettyyn lehtitaikinaan Ricette Golosen youtube-kanavalta 97.

Vähäinen vaiva ja fantastinen lopputulos

Tämä resepti on todiste siitä, että yksinkertaisistakin aineksista voi loihtia jotain ihmeellistä. Pienellä vaivalla ja muutamalla perusaineksella voit valmistaa herkullisen kesäherkun, joka lumoaa kaikki.

Klassinen välipala, joka koostuu lehtitaikinasta, tomaateista ja mozzarellasta, tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin variaatioihin.Seuraavassa on muutamia ideoita siitä, miten voit parantaa sitä ja tehdä siitä entistäkin mielenkiintoisemman:

Yrtit: Lisää tuoretta basilikaa, oreganoa tai rosmariinia voimakkaamman maun saamiseksi.

Kinkku tai kinkku: Jos haluat suolaisemman maun, voit lisätä ohueksi viipaloitua kinkkua tai kinkkua.

Oliivit: Mustat tai vihreät oliivit tuovat välipalaan raikkautta.

Valkosipuli: Lehtipasteijaan hierottu valkosipulinkynsi tuo ruokaan oman maun.

Hot Pepperoni: Mausteisuuden ystäville voit lisätä paloja tuoretta tai kuivattua pepperonia.

Reseptiä varten tarvitsemme:

2 paratiisi.

suola.

leivonnaiset.

mozzarellajuusto.

maito.

oregano.

Menettelytapa:

Aluksi pese tomaatit ja leikkaa pyöreiksi.Suolaa sitten jokainen tomaattiviipale.

Kauli lehtitaikina puhtaalle työtasolle.

Asettele tomaatit lehtitaikinan päälle 9 kierrosta , tasaisin välimatkoin toisistaan.

Viipaloi mozzarella-juusto ja aseta tomaattien päälle.

Ripottele päälle oreganoa. Päälle toinen lehtitaikinalevy.

Poista paperi taikinasta.

Painele sormilla taikinan reunoja ja tomaatti- ja mozzarellatäytettä.

Käytä sahalaitaista leivontapeltiä tee ympyröitä. .

Jos et halua leikata ympyröitä, voit leikata esimerkiksi kuutioiksi – on ihan itsestäsi kiinni, minkä muodon valitset.

Aseta leikatut annokset leivinpaperilla vuoratulle pellille. Sivele pinta maidolla.

Aseta leivinpelti 180 °C:seen esilämmitettyyn uuniin. Paista 30 minuuttia.

Paistamisen jälkeen anna jäähtyä ja voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit