Lumoa kekseistä ja herkullisesta vaniljakastikkeesta kuninkaallinen jälkiruoka, jota sinun ei tarvitse hävetä vaativimmankin vierailun aikana.
Tämä vastustamaton herkku kiehtoi meitä niin paljon, että minun täytyy valmistaa sitä kaksi kertaa viikossa.
Poikkeuksellinen resepti herkulliseen kermaiseen jälkiruokaan YouTube-kanavalta SikorkaGotuje.
Tarvitsemme:
Vaukkaan:.
3 kermavanukas ilman sokeria (3 x 40 g).
1 paketti vaniljasokeria (16 g).
7-8 ruokalusikallista kidesokeria.
200 ml kylmää maitoa.
800 ml lämmintä maitoa.
200 g pehmeää voita.
Tasoilla:.
BeBe-keksejä.
Sadettamiseen:.
hienonnettuja saksanpähkinöitä.
Kuorruteeksi:.
suklaa.
Toimenpide:
Lisää vanukas kulhoon.Ripottele päälle sokeri ja vaniljasokeri..
Kaada maito ja sekoita hyvin.
Kaada vanukas keitettyyn maitoon.Sekoita voimakkaasti vispilällä.
Keitä kunnes vanukas sakenee.
Aseta valmis vanukas sivuun, peitä foliolla ja anna jäähtyä..
Laita pehmennetty voi monitoimikoneen kulhoon.
Vatkaa valkoinen ja kuohkea massa.
Lisää kylmää vanukas lusikallinen koko ajan sekoittaen.
Asetamme keksit muotin pohjalle.
Levitä 1/3 kermasta ja asettele keksit uudelleen.
Levitä kerma, laita kerros keksejä.
Toistamme menettelyn.
Ripottele viimeinen kerros kermaa hienonnetuilla pähkinöillä.
Laita jälkiruoka jääkaappiin 3 tunniksi, mielellään yön yli.
Jääkaapista ottamisen jälkeen poista reunat muotista.
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.
Kaada sulatettu suklaa jälkiruoan päälle ja tarjoile.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.