KotiRuokaParas KESÄINEN alkupala, jota olen koskaan syönyt, on nämä tomaatit, jotka katoavat...

Paras KESÄINEN alkupala, jota olen koskaan syönyt, on nämä tomaatit, jotka katoavat pöydästä ensimmäisenä!

Täydellinen ja vastustamattoman maukas välipala, jonka valmistat salamannopeasti ja yllätät vieraasi.

Et ikinä uskoisi, kuinka herkullisen ruokalajin voi loihtia vain muutamalla yksinkertaisella ainesosalla.

Nopea ja helppo resepti upeaan alkuruokaan youtube-kanavalta Meister des Geschmackes.

Kesäinen vaihtoehto voileiville

Käytä vain tavallisia tomaatteja ruokapohjana klassisen leivonnaisen sijaan.

Reseptimme herkullisen lisukkeen ansiosta saat täydellisen kesäisen alkupalan tai kevyen illallisen.

Voit parantaa paneroituja tomaatteja oman maun mukaisilla ainesosilla, lempimausteillasi tai -yrtteilläsi.

Suosittelemme käyttämään kotitekoisia tomaatteja, joiden maku on täyteläisempi, täyteläisempi verrattuna kaupasta ostettuihin.

Voit myös expirement erilaisilla juustoilla ja käyttää kevyttä kotitekoista kermaviili kastiketta tai valkoista jogurttia majoneesin sijasta.

Koristeellisia tomaatteja varten tarvitsemme:

4 munaa.

2-3 suurta tomaattia.

Suola.

jauhettua mustapippuria.

5 valkosipulinkynttä.

3 rkl majoneesia.

50 g parmesaanijuustoa.

Valinnainen:.

Mausteet maun mukaan.

Yrtit maun mukaan.

Erilaisia juustoja.

Hapan kerma.

Sitruunamehu.

Menettelytapa:

Kaada vettä kattilaan ja laita se liedelle ja kiehauta vesi.

Laita kananmunat ja keitä 9 minuuttia – keitä ne kovaa.

Pese tomaatit huolellisesti ja poista varret ja leikkaa 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.

Aseta tomaattiviipaleet lautaselle.Mausta suolalla ja pippurilla.

Murskaa ja hienonna kuoritut valkosipulinkynnet .

Ripottele valkosipulia tomaattiviipaleiden päälle.

Kuori keitetyt ja jäähtyneet kananmunat ja leikkaa ne viipalointikoneella kuutioiksi.

Kulhoon, jossa on kananmuna lisää majoneesi.

Sekoita haarukalla ja levitä seos tomaattiviipaleiden päälle.

Lisää päälle raastettua parmesaanijuustoa.Lopuksi koristele persiljalla.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Ei enää kahvinporojen poisheittämistä. Se ei sovellu vain kasvien lannoittamiseen, vaan myös puhdistamiseen.

7. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Nor Gal). Kun olet nauttinut tästä herkullisesta juomasta, älä koskaan enää heitä kahvinporoja pois. Voit käyttää niitä uudelleen kotonasi. Nämä...

Sekoita ne astiaan ja aseta ikkunalaudalle tai kaappiin. Hämähäkit, hyönteiset ja muut ei-toivotut vieraat pakenevat.

7. 10. 2024 (Kuva: yksityinen arkisto). Syksy voi vaikuttaa turvalliselta vuodenajalta niille, jotka eivät nauti hämähäkkien ja hyönteisten seurasta. Kuitenkaan mikään ei voisi olla...

Vaatteiden silittäminen ilman silitysrautaa. Opi yksinkertaisia keinoja, joilla säästät aikaa.

7. 10. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Natali Kuzina). Joistakin askareista pidämme enemmän, kun taas toiset ovat vähemmän mieluisia. Silitys kuuluu kiistatta jälkimmäiseen ryhmään. Tässä artikkelissa tarjoamme...

Mikä kynttilän täyte palaa pisimpään? Kiinnitä huomiota yhteen elementtiin. Mitä pienempi, sitä parempi.

6. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/less.talk). Pyhäinpäivä lähestyy nopeasti. Kynttilöitä ja täytekakkuja on jo ilmestynyt kauppoihin. Jos haluat niiden palavan mahdollisimman pitkään, huolehdi yhdestä asiasta...

Viimeaikaiset kommentit