On vaikea löytää yksinkertaisempaa reseptiä nopeaan ja terveelliseen välipalaan.
Smakosze-portaalin kaaliherkku on ihanteellinen ruokavalioratkaisu, joka on kylläinen ja samalla helppo valmistaa.
Dieettinen ja herkullinen kaalilounas
Kaaliherkku – joskus myös pieninä pannukakkuina – on erinomainen vaihtoehto perunaversiolle..
Se sisältää vähemmän tärkkelystä ja sisältää enemmän proteiinia.
On tiedetty jo pitkään, että kaali on paras liittolainen vähentävässä ruokavaliossa..
Tämä herkku voidaan valmistaa monin tavoin..
Voit käsitellä sitä kuin munakas tai jopa pizza.
Reseptimme mukaan voit valmistaa suuren pannulla paistetun pannukakun munakkaan tapaan.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämän saman reseptin mukaan voi valmistaa myös pieniä pannukakkuja jogurtin tai kerman kera.
Terveyspommi
Kaali kätkee todellisen aarteen terveydellemme. Se on täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja , joilla on myönteinen vaikutus koko kehoomme.
Säännöllinen kaalin nauttiminen vahvistaa immuunijärjestelmää, tukee sydämen ja verisuonten terveyttä, parantaa ruoansulatusta ja auttaa ehkäisemään erilaisia sairauksia, mukaan lukien eräät syövät.
Lisäksi kaali on erinomainen kuidun lähde , joka säätelee verensokeria, tukee suoliston terveyttä ja auttaa painonpudotuksessa.Se sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, joka on tärkeä kollageenin muodostumiselle ja vastustuskyvyn vahvistamiselle.
Muita tärkeitä kaalin ravintoaineita ovat vitamiinit ryhmän B, K-vitamiini, rauta, kalsium ja kalium.
Runsaan koostumuksensa ansiosta kaali on monipuolinen kasvis, joka voidaan sisällyttää moniin ruokiin ja valmistaa eri tavoin.
Kaaliherkun valmistamiseksi tarvitsemme:
1/2 pientä kaalin päätä.
2 munaa.
2 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.
1 rkl kuminaa.
suolaa
jauhettua mustapippuria.
voita tai kasviöljyä paistamiseen.
Toimenpide:
Pikkaamme kaalin hienoksi – pienemmät viipaleet sopivat paremmin pieniin pannukakkuihin.
Lisää hienonnettu kaali kulhoon ja murskaa se sormillasi.
Lisää munat ja sekoita huolellisesti. Lisäämme seokseen suolaa ja pippuria.
Sekoita ja ripottele päälle kuminaa ja seosta sekoita uudelleen..
Kuumenna öljy pannulla. Lisää seos, muotoile pihvi ja paista kullanruskeaksi molemmilta puolilta..
Siinä tapauksessa jos valmistamme yhden ison pannukakun, autamme itseämme lautasella – peitä pannu, käännä ja käännä pannukakku pois.
Voimme palvella.
Toivotamme hyvää ruokahalua!