KotiRuokaPilkoin sipulin hienoksi ja lisäsin sitruunan siihen: kaikki pudistivat päätään, nyt he...

Pilkoin sipulin hienoksi ja lisäsin sitruunan siihen: kaikki pudistivat päätään, nyt he tekevät samoin!

On vaikea kuvitella ruoanlaittoa ilman sipulia.

Sitruunan kanssa valmistettuna on herkullinen lisä moniin aterioihin.

Suosittelemme kaikille resepti suolakurkkusipuliin , joka rikastuttaa lihan, välipalojen ja salaattien makua.

Seuraa tätä smakoszen reseptiä.

Pikkelöidyt sipulit

Käytämme sipulia monissa ruokalajeissa.

Lisäämme sitä salaatteihin, jauhettuihin pihveihin, pataruokiin ja pastaruokiin.

Tämä maukas ja terveellinen vihannes antaa makua, ja on vaikea kuvitella keittiötämme ilman sitä.

Jos kuitenkin haluat parantaa ruokiesi makua , valitse tämä resepti.

Siitä saa loistavaa suolakurkkusipulia.

Se sopii hyvin lihan ja salaattien kanssa.

Sopii hyvin erilaisten herkkujen ja vartaiden kanssa..

Miten tehdä marinoituja sipuleita?

Ainesosat:

4 punasipulia.

1 valkoinen sipuli.

3 ruokalusikallista suolaa.

½ kupillista etikkaa.

150 ml vettä.

2 teelusikallista sitruunamehua.

sitruunaviipaleet.

Menettely.

Pikkelöityjen sipulien valmistaminen aloitetaan pilkkomalla ne..

Laita sipuleita purkkiin..

Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja laita yksi viipale jokaiseen purkkiin.

Lisää punasipuli..

Lisää hienonnettu valkosipuli jokaisen astian päälle..

Kaada 100 ml etikkaa ja kaksi teelusikallista sitruunamehua jokaiseen purkkiin.

Sulje purkit.

Ravista sekoittaaksesi ainekset.

Marinoi sipulia 2 tuntia ja käytä niitä sitten aterioihin ja välipaloihin.

Pikkelöidyissä sipuleissa on hieman mausteinen ja hapan maku..

Se on maukas lisä erilaisiin ruokiin sekä välipaloihin ja jopa voileipiin.

Sitä voi lisätä tomaatteihin ja syödä leivän kanssa.

Pikkelöidyt sipulit sopivat myös paistetun ja haudutetun lihan kanssa. .

Voit lisätä sitä jogurttikastikkeisiin, kermakastikkeisiin ja salaatteihin.

Tämä relish tekee ruoasta entistäkin maukkaamman.

Hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit