Tämä taikina on erinomainen, erittäin nopea ja niin herkullinen, että voit helposti laittaa sen pihveille.Erinomainen maku!
Huippuresepti kesäkurpitsalle
Taikina valmistuu nopeasti ja helposti.Sekoita vain kaikki ainekset ja kääri siihen hienonnettu kesäkurpitsa.
Voit lisätä taikinaan erilaisia mausteita, yrttejä tai juustoa luodaksesi erilaisia makuyhdistelmiä.
Toisin kuin kolmoiskääre, se tarttuu kesäkurpitsaan paremmin, joten se pysyy yhtenäisenä paistamisen aikana.
Pääroolissa kefiiri ja valkosipuli
Kefirin ja valkosipulin yhdistelmä taikinassa on paras valinta kesäkurpitsan maustamiseen.
Kefirin happamuuden ja valkosipulin voimakkaan maun yhdistelmä luo monimutkaisen ja mielenkiintoisen maun.
Kefiiri lisää taikinaan kosteutta ja maitohappo tukee sen nopeutta ja kuohkeutta.
Molemmat ainesosat ovat ravinteita , jotka ovat hyödyllisiä terveydelle, ja valkosipulin antibakteeriset vaikutukset auttavat pidentämään elintarvikkeiden säilyvyyttä.
Taikinaan kefirin ja valkosipulin kanssa tarvitsemme:
1 kesäkurpitsa (tai kukkakaali, sienet.).
2 munaa.
100 ml kefiiriä.
3-4 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.
1 valkosipulinkynsi.
Suolaa ja pippuria.
Toimenpide:
Pese, kuivaa ja leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi (älä kuori).
Suola, lisää murskattu valkosipuli ja sekoita hyvin.
Anna sen levätä hetken.
Vatkaa munat suolan, pippurin ja kefirin kanssa.
Lisäämme myös 2 kasottua lusikallista jauhoja..
Sekoitamme tasaisen taikinan.
Sivele kesäkurpitsatangot ensin perusteellisesti jauhoissa, sitten taikinassa ja paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi molemmilta puolilta.
Taikina pysyy kauniisti, ei juokse, ei repeydy eikä putoa.
Toivotamme hyvää ruokahalua! :-).
Video opetusohjelma: