Levitä kerma keksien päälle, lisää suklaapäällysteiset banaanit ja naauti tämän jälkiruoan maagisesta mausta.
Nauti maksimaalisesta nautinnosta herkullisesta kermaisesta mausta.
Yksinkertainen ja nopea resepti banaanijälkiruoaksi YouTube-kanavalta Home Made Recipes.
Tarvitsemme:
5 ruokalusikallista kidesokeria.
1 litra maitoa.
3 pakettia vaniljavanukasta (120 g).
150 g voita.
kermavaahtoa.
180 g smetanaa.
100 g jauhettuja saksanpähkinöitä.
100 g tummaa suklaata.
10 banaania suklaassa.
300 g keksejä.
Toimenpide:
Kaada 800 ml maitoa kattilaan liedelle ja anna kiehua.
Lisää sokeri ja vanukas pieneen kulhoon.
Kaada loput 200 ml maitoa ja sekoita vispilällä.
Juuri ennen maidon juoksettamista kaada vaniljakastike ja sekoita, kunnes se sakenee..
Valmis vanukas poista lämmöltä. Lisää kuumaan vanukkaan voi, kerma ja sekoita, kunnes ainekset ovat sekoittuneet..
Vanukas jaa kolmeen kulhoon..
Riko suklaa yhteen kulhoon ja sekoita kunnes se sulaa..
Toisessa kulhossa lisää jauhetut pähkinät ja sekoita.
Jälkiruokavuoan (30 x 20 cm) pohjalle pinotaan keksit..
Laitimme suklaakermaa keksien päälle.
Aseta kerros keksejä ja levitä puolet vanukaskermasta..
Lisää hienonnetut banaanit suklaaseen ja levitä toinen kerros vanukasta..
Asettele keksit ja voide pähkinäkermalla..
Laitoimme jälkiruoan useita tunteja jääkaappiin.
Jääkaapista ottamisen jälkeen koristellaan pinta kermavaahdolla ja voimme tarjoilla.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.