KotiRuokaResepti erittäin rapeaan kuorileipään, joka on herkullista ja uskomattoman helppo tehdä!

Resepti erittäin rapeaan kuorileipään, joka on herkullista ja uskomattoman helppo tehdä!

Tässä reseptissä opit valmistamaan päivittäistä leipää isoäitiemme reseptin mukaan.

Voit valmistaa tämän rapean leivän ilman turhia komplikaatioita ja helposti saatavilla olevista ainesosista.

Helppo ja nopea resepti pehmeää kotitekoista leipää YouTube-kanavalta Pieczywo z Klasą.

Nopeasti kohoava leipä

Haluatko nauttia tuoreen kotitekoisen leivän tuoksusta, mutta ei ole aikaa odottaa pitkään taikinan kohoamista? Meillä on sinulle ratkaisu!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle yksinkertaisen ja nopean kotitekoisen leivän reseptin, jota kaikki voivat käsitellä.

Opit tekemään herkullista leipää jopa ilman pitkää odotusta.

Yksinkertaiseen leipää varten tarvitsemme:

270 ml haaleaa vettä.

10 ml kasviöljyä.

6 g kuivahiivaa.

9 g suolaa.

50 g täysjyväjauhoja (tai tavallisia jauhoja).

400 g tavallisia jauhoja.

Toimenpide:

Kaada haalea vesi kulhoon, lisää öljy ja ripottele päälle hiiva.

Lisää seuraavaksi suola ja sekoita hyvin lastalla.

Kaada jauhot seokseen ja sekoita.

Tämän jälkeen vaivaa taikina käsin..

Sitten siirrämme taikinan pöydälle ja vaivaamme muutaman minuutin, kunnes saamme tasaisen taikinan.Muokkaamme pallon..

Vele kulho öljyllä ja laita taikinaan. Hieromme myös taikinan yläosan öljyllä.

Peitä kelmulla ja pyyhkeellä ja jätä lämpimään paikkaan 60-90 minuutiksi..

Leipämuotti (21 x 11,5 x 7,5 cm) voitele voilla.

Kohonnut taikina ripottele jauhoilla ja nosta pöytään.

Levitämme taikinaa käsillämme ja taivutamme kaikki päät sisäänpäin (katso video).

Muotoile pallo, peitä pyyhkeellä ja anna levätä 10-15 minuuttia..

Kun aika on kulunut ripottele taikinaan jauhoja ja käännä se..

Taikina venytä sormin ja taita (katso video).Sitten paina ja rullaa taikina varovasti.

Joka kerta kun rullaat painamme varovasti taikinan reunaa (katso video).Taikinan päät ja pohja nipistys..

Ripottele taikinaan jauhoja ja leikkaa terävällä veitsellä..

Sitten laitamme taikinan muottiin ja paina se varovasti alas.

Peitä liinalla, jätä lämpimään paikkaan 40-60 minuutiksi ja esilämmitä uuni 250°C..

Kun aika on kulunut, laita muotti ja taikina uunipellille uunissa.

Aseta pieni muotti uunin pohjalle ja kaada kuumaa vettä..

Laske heti lämpötila 210°C ja paista 25-30 minuuttia..

Paistamisen puolivälissä poista astia vedellä.

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Ei enää kahvinporojen poisheittämistä. Se ei sovellu vain kasvien lannoittamiseen, vaan myös puhdistamiseen.

7. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Nor Gal). Kun olet nauttinut tästä herkullisesta juomasta, älä koskaan enää heitä kahvinporoja pois. Voit käyttää niitä uudelleen kotonasi. Nämä...

Sekoita ne astiaan ja aseta ikkunalaudalle tai kaappiin. Hämähäkit, hyönteiset ja muut ei-toivotut vieraat pakenevat.

7. 10. 2024 (Kuva: yksityinen arkisto). Syksy voi vaikuttaa turvalliselta vuodenajalta niille, jotka eivät nauti hämähäkkien ja hyönteisten seurasta. Kuitenkaan mikään ei voisi olla...

Vaatteiden silittäminen ilman silitysrautaa. Opi yksinkertaisia keinoja, joilla säästät aikaa.

7. 10. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Natali Kuzina). Joistakin askareista pidämme enemmän, kun taas toiset ovat vähemmän mieluisia. Silitys kuuluu kiistatta jälkimmäiseen ryhmään. Tässä artikkelissa tarjoamme...

Mikä kynttilän täyte palaa pisimpään? Kiinnitä huomiota yhteen elementtiin. Mitä pienempi, sitä parempi.

6. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/less.talk). Pyhäinpäivä lähestyy nopeasti. Kynttilöitä ja täytekakkuja on jo ilmestynyt kauppoihin. Jos haluat niiden palavan mahdollisimman pitkään, huolehdi yhdestä asiasta...

Viimeaikaiset kommentit