Tämä on siis fantastinen kakku, joka maistuu muistuttaa muraalisia hapankakkuja.
Tämä resepti on todella erittäin palkitseva, koska se on nopea, helppo ja maistuu todella hyvältä kaikille.
Jos etsit hyvää jälkiruokareseptiä kahvin seuraksi, suosittelen lämpimästi.
Mä leivon sitä aina kun jääkaapissa on raejuustoa ja hilloa.
Tarvitsen:
2 kuppia hl. 2 – 2 kuppia jauhoja.
1 kuppi kr.sokeria.
1 kuppi maitoa.
1/2 kupillista öljyä.
2 munaa.
1 leivinjauhe.
TÄYTE:.
2 juustomassaa.
1 kuppi sokeria.
1 vaniljasokeri.
1 vaniljavanukas (jauhe).
2 munaa.
1/2 kupillista maitoa.
Ripottelua varten:.
Sokeripulveri.
Menettely:
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi taikinaa varten.
Lisää vähitellen öljy ja maito.
Sekoita lopuksi leivinjauheeseen sekoitetut siivilöidyt jauhot.
Kaada puolet taikinasta leivinpaperille ja kerrosta juustokakkutäytettä.
Annostele lusikalla.
Otsikko.
Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja munat tasaiseksi.
Minulla on tapana lisätä täytteeseen yksi vaniljakastikejauhe, mutta voit jatkaa ilman sitä.
Kerrotaan lusikalla hilloa – muhennos muhennoksen vieressä.
Kaada sitten toinen puolikas taikinasta.
Paista kakku esilämmitetyssä uunissa.
Paistolämpötila on 180 astetta ja tarkista kakku lopuksi hammastikulla.
Kun leivon isommalla pellillä, teen vain yhden kerroksen taikinaa , jonka päälle kerrostan vuorotellen juustokakkutäytettä ja hilloa.
Tällainen kakku on matalampi ja paistuu lyhyemmäksi.
Toivotamme teille hyvää makua! :-).