KotiRuokaSuosikki NESCAFÉ-vaahtojälkiruokamme: tämä on paras kahvijälkiruoka, jota olet koskaan syönyt - se...

Suosikki NESCAFÉ-vaahtojälkiruokamme: tämä on paras kahvijälkiruoka, jota olet koskaan syönyt – se ei vaadi jauhoja, munia tai uunia!

Fantastinen, vaivaton resepti kuohkeaan kahvikakkuun, jota sinä ja koko perhe rakastatte.

Hienovaraisen eleganssin ja vastustamattoman maun ruumiillistuma.

Herkullisen herkullisen kakun resepti youtube-kanavalta Kulinarischer Endecker.

Me tarvitsemme:

200 g keksejä.

80 g voita.

100 g valkoista suklaata.

80 ml kermavaahtoa.

5 g kahvia.

400 ml kermavaahtoa.

70 g tomusokeria.

20 ml kondensoitua maitoa.

3 g liivatetta.

60 ml mantelimaitoa.

60 ml vettä.

2 rkl kondensoitua maitoa.

100 g suklaata.

manteleita.

Menettelytapa:

Riko keksit ja jauha ne jauheeksi tehosekoittimessa .

Siivilöi jauhetut keksit kulhoon ja kaada joukkoon sulatettu voi.

Sekoita lastalla ja kaada keksitaikina leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan.

Tasaisesti roiskuta lasilla.

Pilko suklaa kovalla alustalla kuutioiksi.

Kaada kerma kattilaan.Lisää kahvi, suklaa ja sekoita vispilällä.

Kuumenna seosta hieman ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.

Kaada erilliseen kulhoon kerma ja vatkaa kerma tehosekoittimella.

Lisää sokeri, kondensoitu maito ja jatka vatkaamista.

Lisää suklaakerma kermavaahtoon ja vatkaa läpi.

Kaada seos muottiin ja kohdista.Lisää liivate kulhoon kylmää vettä.

Lisää vesi, maito, kondensoitu maito ja sekoita kattilaan.

Lisää lopuksi pilkottu suklaa ja sekoita vispilällä.

Lämmitä seosta hieman ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

Ota kattila pois liedeltä, lisää paisunut liivate, sekoita hyvin ja anna jäähtyä.

Poista kakku vuoasta ja poista paperi.

Peitä suklaaseoksella ja ripottele päälle hienonnettuja manteleita.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit