Fantastinen, vaivaton resepti kuohkeaan kahvikakkuun, jota sinä ja koko perhe rakastatte.
Hienovaraisen eleganssin ja vastustamattoman maun ruumiillistuma.
Herkullisen herkullisen kakun resepti youtube-kanavalta Kulinarischer Endecker.
Me tarvitsemme:
200 g keksejä.
80 g voita.
100 g valkoista suklaata.
80 ml kermavaahtoa.
5 g kahvia.
400 ml kermavaahtoa.
70 g tomusokeria.
20 ml kondensoitua maitoa.
3 g liivatetta.
60 ml mantelimaitoa.
60 ml vettä.
2 rkl kondensoitua maitoa.
100 g suklaata.
manteleita.
Menettelytapa:
Riko keksit ja jauha ne jauheeksi tehosekoittimessa .
Siivilöi jauhetut keksit kulhoon ja kaada joukkoon sulatettu voi.
Sekoita lastalla ja kaada keksitaikina leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan.
Tasaisesti roiskuta lasilla.
Pilko suklaa kovalla alustalla kuutioiksi.
Kaada kerma kattilaan.Lisää kahvi, suklaa ja sekoita vispilällä.
Kuumenna seosta hieman ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.
Kaada erilliseen kulhoon kerma ja vatkaa kerma tehosekoittimella.
Lisää sokeri, kondensoitu maito ja jatka vatkaamista.
Lisää suklaakerma kermavaahtoon ja vatkaa läpi.
Kaada seos muottiin ja kohdista.Lisää liivate kulhoon kylmää vettä.
Lisää vesi, maito, kondensoitu maito ja sekoita kattilaan.
Lisää lopuksi pilkottu suklaa ja sekoita vispilällä.
Lämmitä seosta hieman ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
Ota kattila pois liedeltä, lisää paisunut liivate, sekoita hyvin ja anna jäähtyä.
Poista kakku vuoasta ja poista paperi.
Peitä suklaaseoksella ja ripottele päälle hienonnettuja manteleita.
Voidaan tarjoilla.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video-ohjeet.