KotiKotiTämä on paras idea mustikkasäilykkeille.Ne ovat hitti anopilleni.Parempia kuin hillot

Tämä on paras idea mustikkasäilykkeille.Ne ovat hitti anopilleni.Parempia kuin hillot

17. 07. 2024 (Kuva: yksityisarkisto).

Mustikoille on ominaista tummat tai violetit marjat.Niitä kasvatetaan usein kotipuutarhoissa ja marjoja voidaan käyttää monin tavoin.Ne sopivat piirakoiden, cocktailien ja jälkiruokien lisukkeeksi, mutta siinä ei ole vielä kaikki.Mitä mustikoilla voi tehdä? Tässä on kokeiltu resepti mehuun, joka ei kelpaa vain juomaksi vaan myös leivontaan.

Mihin mustikat ovat hyviä? Tämä maukas hedelmä on täynnä ravintoaineita

Mustikat ovat erittäin terveellinen hedelmä.Se sisältää runsaasti C-, A- ja E-vitamiinia sekä foolihappoa, niasiinia ja tiamiinia.Ne kannattaa sisällyttää ruokavalioon, koska niillä on suuri vaikutus hiuksiin, ihoon ja kynsiin, ne edistävät näkökykyä, vahvistavat immuunijärjestelmää ja auttavat ruoansulatuskanavaa. Mitä siis tehdä mustikoilla.

Tee hillon sijasta mehua, etkä tule katumaan sitä. Se maistuu herkulliselta, ja sekä aikuiset että lapset pitävät siitä.

Mitä tehdä mustikoilla? Tässä on paras resepti.Voit nauttia hedelmän ihanasta mausta jopa keskellä talvea

Mustikkamehua voi juoda sellaisenaan, laimentaa vedellä tai käyttää kakkujen tai jälkiruokien lisänä. Miten se valmistetaan? Tämä on hyvin yksinkertainen tehtävä, jonka taitamatonkin kokki voi hoitaa.

Tarvitset.

  • kilogramman mustikoita.
  • kupillinen sokeria.
  • Pese hedelmät ensin ja poista lehdet.Laita ne sitten kulhoon, sekoita ja lisää kupillinen sokeria.Jäähdytä vähintään tunnin ajan, mutta muista sekoittaa niitä välillä.Siivilöi mustikat tämän ajan kuluttua siivilässä tai ohjaa juustoliinan läpi.Kaada saatu mehu esisteriloituihin purkkeihin ja sulje ne, aseta purkit kattilaan ja täytä ne 3/4 täyteen vettä.Pastöroi noin 15-20 minuuttia ja anna jäähtyä.Säilytä pimeässä ja viileässä paikassa.

    Matty
    Matty
    Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

    01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

    Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

    01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

    Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

    1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

    Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

    1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

    Viimeaikaiset kommentit