KotiRuokaTeen nuudelit SEDLIC-menetelmällä (sianliha-curryn sijaan) ja ne ovat niin herkullisia, että niiden...

Teen nuudelit SEDLIC-menetelmällä (sianliha-curryn sijaan) ja ne ovat niin herkullisia, että niiden pitäisi voittaa kultamitali!

Possunuudelit ovat klassinen slovakialainen ruokalaji, joka nauttii suurta suosiota.

Maukkaat, mehukkaat ja täynnä makua , ne sopivat täydellisesti perheen jokapäiväiseen lounaaseen, mutta myös erityisiin tilaisuuksiin.

Talonpoikaisnuudeliversio nostaa tämän ruokalajin uudelle tasolle.

Täydellisten talonpoikaistyyppisten possun kaulaleikkeleiden valmistaminen pysznoscin reseptistä vaatii laadukasta lihaa, sopivia mausteita ja oikeita kulinaarisia tekniikoita..

Jokainen yksityiskohta on tärkeä , lihan marinoinnista sen paistamiseen.

Talonpoikaisleikkeleiden pohjana on sianlihan niska , jonka rasvan ja lihan suhde on ihanteellinen, mikä takaa poikkeuksellisen mehevän ruoan.

Tarvitset myös maidosta ja mausteista koostuvaa marinadia nuudeleiden valmistukseen.

Tuorepippuri, valkosipulirakeet ja pieni määrä suolaa riittävät.

Lihan on annettava olla marinadissa useita tunteja, mieluiten yön yli , jotta se saa pehmeän rakenteen ja jotta se saa makua.

Marinoinnin jälkeen possun niska valutetaan, mutta ei taputella paperipyyhkeellä kuivaksi, jotta mausteet eivät poistuisi.

Avain täydelliseen päällysteeseen on perusteellinen päällystäminen ja nopea paistaminen hyvin kuumennetussa rasvassa , mikä estää ylimääräisen öljyn imeytymisen.

Liian korkea lämpötila voi aiheuttaa palamisen, kun taas liian matala lämpötila voi johtaa lihan kyllästymiseen rasvalla.

Ainesosat:

4 siivua sianlihan niskaa.

700 ml maitoa.

1 tl rakeistettua valkosipulia.

tuoretta mustapippuria.

suolaa maun mukaan.

2 munaa.

sileät jauhot.

leivänmuruja.

Paistorasvaa, mieluiten silavaa.

Valmistelu.

Aseta sianlihan niska tasaiseen astiaan.

Ripottele valkosipulia, suolaa ja vastajauhettua pippuria.

Kaada maito niin, että neste peittää lihapalat perusteellisesti.

Aseta sivuun 12 tunniksi jääkaappiin.

Valuta liha ja valmistele kolme astiaa – yksi astia korppujauhoja (on hyvä lisätä mausteita), yksi jauhoja ja yksi vatkattuja munia.

Kuumenna rasva paistinpannussa ..

Kuorruta leikkeleet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa .

Paista välittömästi kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.

Nämä talonpoikaistyyppiset nuudelit ovat täydellinen tapa tuoda pala slovakialaista perinnettä keittiöön ja ilahduttaa perhettä ja ystäviä herkullisella aterialla.

Nauttikaa!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit