KotiRuokaVenäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin...

Venäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin talveksi – upea maku!

Herkullinen relish tomaateista, valkosipulista, paprikoista ja yrteistä.Se on poikkeuksellisen maukas ja helppo valmistaa.

Miksi rakastutte niihin?

Intensiivinen maku:.

Makean ja happaman marinadin, yrttien ja mausteiden yhdistelmä antaa tomaateille ainutlaatuisen ja erehtymättömän maun.

Terveysvaikutukset:.

Tomaatit sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmää.Marinadi lisää ylimääräisiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Monipuolisuus:.

Marinoidut tomaatit voidaan käyttää lisäkkeenä lihan kanssa, salaateissa, pizzassa, voileivissä tai yksinkertaisesti nauttia välipalana sellaisenaan.

Pitkä säilyvyys: Marinadin ansiosta tomaatit säilyvät pidempään, ja niitä voi nauttia pitkälle talvikuukausiin.

Helppo valmistaa: Valmistamiseen ei tarvita erityisiä ruoanlaittotaitoja.Tarvitset vain muutamia yksinkertaisia ainesosia.

Marinoidun tomaatin valmistamiseen tarvitset:

2 kg tomaatteja.

Tilli – kokonaiset varret.

Valkosipuli.

Piparjuuren lehdet.

Tulinen kastike.

Persilja.

30 kpl mustapippuria.

10 kpl maustepippuria.

2-3 kpl laakerinlehtiä.

2 ruokalusikallista suolaa 1 kupillista kohti.

4 ruokalusikallista kr.sokeria 1 kupillista kohti.

3 rkl etikkaa 1 kupillista kohti.

3 purkkia, joiden tilavuus on 3 litraa.

Menettely:

Steriloi ensin purkit ja kannet.

Pese ja puhdista vihannekset.

Leikkaa paprikat.

Laita piparjuuren lehti, tilli, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit ja paprikat, persilja ja taas tillinvarret (voi olla kuivattuja) purkkiin.

Ravista purkkia jotta sisältö asettuu sisälle kauniisti.

Kerrosta näin, kunnes saavutat yläreunan.

Lisää mausteet, laakerinlehdet ja kaada kiehuvaa vettä jokaiseen purkkiin.

Peitä ja anna marinoitua 15 minuuttia.

Kaada vesi kattilaan, lisää sokeri (4 ruokalusikallista 1 kuppiin – 12 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (2 ruokalusikallista suolaa 1 kuppiin – 6 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (3 ruokalusikallista etikkaa 1 kuppiin – 9 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin).

Anna kiehua ja kaada purkkien sisältö uudelleen.

Suljetaan, käännetään ja annetaan jäähtyä.

Video-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Ei etikkaa. WC kiiltää yhden yön jälkeen. Minulle kertoi patentin siivoojakaveri. Se on loistava.

6. 10. 2024 (Kuva: yksityisarkisto). Miten päästä eroon tahroista wc-altaassa? Kun perinteiset menetelmät eivät tehoa, on syytä ottaa käyttöön tehokkaampia keinoja. Tarjoamme sinulle kolme...

Ne näyttävät upeilta, ja lisäksi ne puhdistavat ilmaa. Mitkä kasvit saavat sinut vetämään syvään henkeä?

06. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto2rich).Ruukkukasvit voivat kauniisti koristella ei vain sisustustamme, vaan niillä on myös suodatusominaisuuksia. Ne tekevät kodin ilmasta puhtaampaa.Mitä kasveja kannattaa pitää...

Kuinka kauan säilykkeitä voi varastoida kellarissa? Tässä ovat tiedot, jotka sinun on tiedettävä.

6. 10. 2024 (Kuva: yksityinen arkisto). Kotona säilötty ruoka on terveellinen ja edullinen tapa rikastuttaa ruokavaliota. Vastoin yleistä uskomusta, niitä ei kuitenkaan voi säilyttää...

Tämä on kielletty Yhdysvalloissa. Slovakiassa syömme sitä valtavia määriä.

6. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/amphaiwan). Eri tuotetyyppejä, mukaan lukien elintarvikkeet, koskevat määräykset voivat vaihdella maittain. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa jokin ainesosa on kielletty...

Viimeaikaiset kommentit