Erinomainen idea lounaaksi, joka on erittäin nopea ja erittäin maukas.
Se kestää vain muutaman minuutin ja ateria on valmis!
Loistava tapa käyttää kesäkurpitsaa
Etsitkö tapaa kuluttaa ylimääräinen kesäkurpitsa ja nauttia samalla nopeasta ja maukkaasta ateriasta? Meillä on sinulle loistava vinkki!
Minuuttimme kurpitsakastike bambinolla ja smetalla ei varmasti petä sinua.
Voitko valmistaa sen muutamassa minuutissa ja tulos? Herkullinen kastike, joka sopii hyvin pastan, riisin kanssa tai tortillojen täytteeksi.Pidämme siitä parhaiten pastan kanssa.
Tarvitsemme:
Pasta maun mukaan tai ohjeen mukaan keitetty gnocchi.
3 keskikokoista kesäkurpitsaa.
1 sipuli.
1 valkosipulinkynsi.
oliiviöljy.
50 g juustoraastetta.
1 bambino (tai muu sulatejuusto kuoressa).
Smetana pehmennykseen (maun mukaan laitan ¾ purkkia, voit myös käyttää kermaa tai kermavaahtoa).
Maistaa:.
kasvisliemi ilman glutamiinia.
suolaa
basilika.
oregano.
Toimenpide:
Kesäkurpitsa pese ja raasta – Kuoriin kesäkurpitsan, koska minulla oli vanhempi vihannes, mutta jos se on tuoretta, sitä ei tarvitse kuoria – kastikkeesta tulee vihertävää.
Paista hienonnettu sipuli oliiviöljyssä läpikuultavaksi, lisää kesäkurpitsa ja paista, kunnes kesäkurpitsa pehmenee.
Nuoresta cuektasta vapautuu paljon mehua, jos mehu ei riitä, voit lisätä hieman vettä tai lientä.
Lisää kasvisliemi (ilman glutamaattia) ja mausteet maun mukaan.
Lisää loppuvaiheessa murskatut valkosipulinkynnet, juusto ja bambino – me hajoamme.
Sekoita lopuksi joukkoon smetana (tai makea) ja voit sekoittaa sen tai jättää sen rauhaan.
Lisää kastikkeeseen pasta, sekoita ja voit lisätä myös kanankinkun paloja tai kananlihaa.
Koristele persiljan oksilla..
Tämä on erittäin monipuolinen resepti, voit lisätä erilaisia juustoja, voita tai kokeilla mausteita – muskottipähkinä maistuu erittäin hyvältä kastikkeessa.
Se on sinusta kiinni, vain maistele ja säädä makusi mukaan.
Suosimme smetanalaista versiota.
Toivotamme hyvää ruokahalua! :-).
Kirjailija: Žanetka.