KotiRuokaYksinkertainen 10 minuutin resepti, joka todella ilahduttaa lapsiasi, on pieni määrä kesäkurpitsakastiketta,...

Yksinkertainen 10 minuutin resepti, joka todella ilahduttaa lapsiasi, on pieni määrä kesäkurpitsakastiketta, joka tarjoillaan bambinoiden ja smetanan kanssa.

Erinomainen idea lounaaksi, joka on erittäin nopea ja erittäin maukas.

Se kestää vain muutaman minuutin ja ateria on valmis!

Loistava tapa käyttää kesäkurpitsaa

Etsitkö tapaa kuluttaa ylimääräinen kesäkurpitsa ja nauttia samalla nopeasta ja maukkaasta ateriasta? Meillä on sinulle loistava vinkki!

Minuuttimme kurpitsakastike bambinolla ja smetalla ei varmasti petä sinua.

Voitko valmistaa sen muutamassa minuutissa ja tulos? Herkullinen kastike, joka sopii hyvin pastan, riisin kanssa tai tortillojen täytteeksi.Pidämme siitä parhaiten pastan kanssa.

Tarvitsemme:

Pasta maun mukaan tai ohjeen mukaan keitetty gnocchi.

3 keskikokoista kesäkurpitsaa.

1 sipuli.

1 valkosipulinkynsi.

oliiviöljy.

50 g juustoraastetta.

1 bambino (tai muu sulatejuusto kuoressa).

Smetana pehmennykseen (maun mukaan laitan ¾ purkkia, voit myös käyttää kermaa tai kermavaahtoa).

Maistaa:.

kasvisliemi ilman glutamiinia.

suolaa

basilika.

oregano.

Toimenpide:

Kesäkurpitsa pese ja raasta – Kuoriin kesäkurpitsan, koska minulla oli vanhempi vihannes, mutta jos se on tuoretta, sitä ei tarvitse kuoria – kastikkeesta tulee vihertävää.

Paista hienonnettu sipuli oliiviöljyssä läpikuultavaksi, lisää kesäkurpitsa ja paista, kunnes kesäkurpitsa pehmenee.

Nuoresta cuektasta vapautuu paljon mehua, jos mehu ei riitä, voit lisätä hieman vettä tai lientä.

Lisää kasvisliemi (ilman glutamaattia) ja mausteet maun mukaan.

Lisää loppuvaiheessa murskatut valkosipulinkynnet, juusto ja bambino – me hajoamme.

Sekoita lopuksi joukkoon smetana (tai makea) ja voit sekoittaa sen tai jättää sen rauhaan.

Lisää kastikkeeseen pasta, sekoita ja voit lisätä myös kanankinkun paloja tai kananlihaa.

Koristele persiljan oksilla..

Tämä on erittäin monipuolinen resepti, voit lisätä erilaisia ​​juustoja, voita tai kokeilla mausteita – muskottipähkinä maistuu erittäin hyvältä kastikkeessa.

Se on sinusta kiinni, vain maistele ja säädä makusi mukaan.

Suosimme smetanalaista versiota.

Toivotamme hyvää ruokahalua! :-).

Kirjailija: Žanetka.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Varastoin ja täytän vaatekaappini niillä aina syksyllä. Ratkaisen nopeasti ärsyttävän haasteen.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Foto Stellanova). Mitkä asiat kannattaa lisätä vaatekaappiin suojaksi vaatekoita vastaan? Kotikonstit voivat yllättää tehokkuudellaan. Syksyllä sinulla on käsilläsi arvokas apuväline,...

Tee yksi asia ennen paistamista. Öljy ei roisku ympäri kotia.

01. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slatan). Suunnittelet valmistavasi maukkaan aterian, joten otat paistinpannun esiin ja laitat hellan päälle.Valitettavasti tilasi muuttuu nopeasti taistelukentäksi – ja kaikki...

Muuttuuko kaasuhellan liekin väri? Signaali, jota et voi sivuuttaa.

1. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Slava Dumchev). Kaasuhella on edelleen monien keittiöiden peruskaluste.Jokapäiväisessä ruoanvalmistuksessa emme aina ajattele liekin väriä – virheellisesti.Sen ulkonäön muutosten havainnointi voi...

Isoäitini säilyttää niitä aina kaapin pohjalla. Koit pysyvät loitolla.

1. 10. 2024 Toimituksen intohimo sinussa (Kuva: shutterstock/Gold Picture). Pukukotilot ruokailevat usein kaapeissa, lipastoissa ja hyllyissä syksyllä.Ne näyttävät ensisilmäyksellä huomaamattomilta, mutta niistä on syytä...

Viimeaikaiset kommentit