KotiVinkkejä kotiinOnko pöytäsuola astianpesukoneen kestävä? Jotkut ihmiset haluaisivat korvata astianpesuaineen halvemmalla tuotteella

Onko pöytäsuola astianpesukoneen kestävä? Jotkut ihmiset haluaisivat korvata astianpesuaineen halvemmalla tuotteella

22. 7. 2024 (Kuva: shutterstock.com/berdiyandriy).

Jokainen astianpesukoneen käyttäjä tietää, että suola on äärimmäisen tärkeää, kun astioita pestään astianpesukoneessa.Se pehmentää vettä ja estää kerrostumien ja kalkin muodostumisen.Olet varmaan miettinyt monta kertaa, voiko astianpesukoneessa käyttää vuorisuolaa.Anna meidän hälventää epäilyksesi.

Nykyään kiinnitämme paljon huomiota ympäristöön ja pidättäydymme usein kemiallisista puhdistus- tai pyykinpesuaineista.On monia tuotteita, jotka voidaan onnistuneesti korvata ainesosilla, joita löydämme keittiön kaapeistamme.Onko näin myös astianpesukonesuolan kohdalla?

Astianpesukonesuola.Voiko pöytäsuolaa käyttää? Vastaus on yksi

Astianpesukonesuola on erittäin hyödyllinen veden pehmentämisessä astioita pestessä.Tämä on erittäin tärkeää, koska vesijohtovesi sisältää mineraaliyhdisteitä, jotka aiheuttavat kerrostumia ja kalkkikertymiä. Tämä vaikuttaa ehdottomasti laitteen kuntoon, sillä niiden liiallinen määrä voi johtaa suuttimien tukkeutumiseen ja muihin vaurioihin.Lisäksi pehmeä vesi lisää pesuaineiden vaikutusta, mikä vaikuttaa lasien tai lautasten puhtauteen.Voiko astianpesukonesuolan korvata ruokasuolalla?.

Jos astianpesukonesuola loppuu kesken, älä missään tapauksessa korvaa sitä ruokasuolalla.Miksi? Suolan karkeudella on suuri ero.Useimmiten suolasirottimessa on hienoksi jauhettua suolaa, joka ei sovellu astianpesukoneen mekanismeihin.Toisin sanoen sen sijaan, että se vaikuttaisi veden kovuuteen, se huuhtoutuu hetkessä pois ja menee viemäriin. Toinen pöytäsuolan haittapuoli on se, että se sisältää usein erilaisia muita aineita, kuten jodia tai paakkuuntumisenestoaineita, jotka voivat vahingoittaa suolaa, kun se on laskeutunut laitteeseen.Karkearakeinen astianpesukonesuola ei sisällä tehosteaineita, joten jos haluat pitää koneesi hyvässä kunnossa, älä etsi halvempia vastineita.

Miten puhdistat astianpesukoneesi? Käytä kotimenetelmää

Kun astianpesukoneeseen kertyy paljon jäämiä ja kalkkia, on aika ryhtyä toimiin. Tässä tilanteessa manuaalinen puhdistus ei välttämättä tuota toivottua tulosta, joten turvaudu alkoholietikkaan.Vain kolme vaihetta ja astianpesukoneesi on säihkyvän puhdas.

  1. Poista astiat astianpesukoneesta ja puhdista kori ruokajäämistä.
  2. Aseta metallinen kulho, jossa on kahdesta kolmeen kuppia etikkaa, astianpesukoneen yläkoriin.
  3. Käynnistä astianpesukone ja aseta ohjelma korkeimpaan lämpötilaan.Kun sykli on päättynyt, pyyhi kaikki huolellisesti pehmeällä liinalla.

VINKKI! Jotta laite pysyy puhtaana, suorita puhdistus kerran kuukaudessa.Ennaltaehkäisy on erittäin tärkeää astianpesukoneen ’käyttöiän’ pidentämiseksi.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit