KotiVinkkejä kotiinOtan sen kylpyhuoneesta, sekoitan sen ja levitän sen wc: hen.Keltaisista täplistä ja...

Otan sen kylpyhuoneesta, sekoitan sen ja levitän sen wc: hen.Keltaisista täplistä ja tahroista ei ole merkkejä

9. 2. 2024 (Kuva: shutterstock/Podiuk Oleg).

Kuinka poistaa keltainen pinnoite wc-istuimesta? Unohda etikka ja valitse sen sijaan muita tuotteita.Ne ovat halpoja, tehokkaita ja sinulla on niitä varmasti käsillä.Voit löytää yhden niistä kylpyhuoneesta.Muuten, peset myös wc:n sisäpuolen..

Keltaiset tahrat wc-istuimessa eivät vain näytä rumista, vaan voivat myös olla akkujen ja bakteerien lähde.Siksi on tärkeää päästä eroon niistä mahdollisimman pian. Unohda syövyttävät kemikaalit. Paremmat keinot tulevat avuksesi.

Kuinka poistaa keltainen pinnoite wc-istuimesta? Yksinkertainen temppu yhdellä tuotteella

Vaikka puhdistaisit wc-istuimen säännöllisesti, enemmin tai myöhemmin siihen ilmestyy keltaisia ​​täpliä ja tahroja. Sen puhtauden palauttamiseksi on parasta käyttää ruokasoodatahnaa. Lisää jauheeseen hieman vettä ja levitä sitten tahroihin ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia. Pyyhi tämän ajan jälkeen ensin kostealla liinalla ja pyyhi sitten kuivaksi.Se näyttää uudelta.

Kuinka valkaista kellastunut wc-istuin? Tarvitset vain kotihoidon

Toinen, hieman tehokkaampi tapa, joka voi olla hyödyllinen isommille tahroille, on käyttää kahta tuotetta.Ensimmäinen on sitruunahappo ja toinen on hammastahna. Yhdistä vain kaksi tuotetta ja levitä lialle noin 30 minuutiksi. Kun aika on kulunut, ota sieni ja hankaa pinta ja alla oleva tila huolellisesti. levy ja lopuksi pyyhi kaikki kuivaksi.Älä unohda pestä lautaa ylhäältä ja alhaalta.Lisäksi se on myös hyvä tilaisuus siivota koko wc.

VAROITUS! Kun puhdistat lautaa hammastahnalla, valitse tavallinen valkoinen hammastahna, jossa ei ole hiukkasia ja ehdottomasti ei hiiltä, ​​muuten musta väri voi joutua halkeamiin ja jäädä sinne..

Kuinka poistaa lika wc-kulhosta? Ota keittiöstä

Ennen kuin levität seosta istuimelle, on hyvä pestä koko wc jatkuvasti.Tätä tarkoitusta varten voit ripotella sisäpuolelle ruokasoodaa tai kokeilla toista temppua.Laita tabletti astianpesukoneeseen sisään, levitä sitruunahappoon sekoitettu hammastahna puhtaalle wc-istuimelle ja odota edellä mainitut 30 minuuttia, jotta tahrat liukenevat.Kun olet hankaanut yläosan, ota harja, kasta se tabletin värilliseen veteen ja hankaa sisäpuoli huolellisesti.

KÄRKI! Muista aina käyttää käsineitä puhdistuksen aikana suojataksesi käsien herkkää ihoa kemikaaleilta ja kotihoitokeinoilta, jotka voivat myös ärsyttää niitä..

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit