KotiVinkkejä kotiinNauti ruokaa kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta kehosi puhdistuu ja suolistosi puhdistuu.

Nauti ruokaa kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta kehosi puhdistuu ja suolistosi puhdistuu.

Vaikka tämä hedelmä on erittäin hyödyllinen terveydelle, slovakit valitsevat sitä harvoin päivittäin.On aika muuttaa tämä ja hyödyntää sen tarjoamat terveyshyödyt.Tämän hedelmän syömisen vaikutukset ennen nukkumaanmenoa ovat erityisen huomattavat.

Jokainen lapsi tietää, että hedelmät ovat terveellisiä ja että niitä kannattaa syödä joka päivä.Jotkin hedelmät kuitenkin erottuvat ainutlaatuisten ominaisuuksiensa vuoksi siten, että ne ansaitsevat erityistä tunnustusta.Yksi tällainen hedelmä on papaija, jolla on erittäin hyödyllisiä vaikutuksia ihmiskehoon.

Mihin papaija on hyväksi?

Kristoffer Kolumbus kutsui papaijaa „enkelten hedelmäksi&#8220.Se on kotoisin Etelä- ja Keski-Amerikan trooppisilta alueilta.Vaikka se muistuttaa muodoltaan päärynää, sen maku on epätavallinen ja verraton muihin hedelmiin.Joissakin on ripaus mausteisuutta, toisissa taas ainutlaatuinen yhdistelmä mangon ja melonin makuja.Käsityseroista riippumatta papaija on todella makea ja virkistävä.

Maku on kuitenkin vain osa syytä tarttua papaijaan.Se on rikas ravintoaineiden lähde, jonka pitäisi kiinnostaa kaikkia terveydestään huolehtivia. Papaija on sekä mikro- että makroravintoaineiden lähde, joilla on erinomainen vaikutus ihmiskehoon.Se sisältää runsaasti vitamiineja, erityisesti C-, A-, E- ja B-vitamiineja.Se sisältää myös suuria määriä kalsiumia, rautaa, magnesiumia ja fosforia.

Papaija sisältää myös lykopeenia, joka on yksi tehokkaimmista antioksidanteista, ja fibriiniä, joka nopeuttaa haavojen paranemista ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Miksi syödä papaijaa ennen nukkumaanmenoa?

Papaijan monista ainesosista papaiini on yksi tärkeimmistä.Se on entsyymi, jolla on keskeinen rooli ruoansulatusprosesseissa, erityisesti proteiinien ruoansulatuksessa. Tämän vuoksi papaija auttaa parantamaan suolen toimintaa. Siksi sitä käytetään usein luonnollisena apuna erilaisissa ruoansulatushäiriöissä.

Se, mikä tekee papaijasta todella ainutlaatuisen, on kuitenkin sen kyky edistää elimistön detoksifikaatiota.Tämä kyky on erityisen voimakas, kun papaijaa nautitaan 2 – 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa.Hedelmän hedelmäliha sisältää bioaktiivisia yhdisteitä, joilla on voimakas puhdistava vaikutus.Toisin sanoen papaijan nauttiminen ennen nukkumaanmenoa auttaa elimistöä poistamaan myrkkyjä, elvyttämään ruoansulatusjärjestelmää ja vahvistamaan suolistoestettä. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Papaija sisältää myös tryptofaania joka auttaa nukahtamaan.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit