KotiRuokaKukaan ei voinut uskoa, ettei siinä ollut lihaa, kun olin käärinyt ja...

Kukaan ei voinut uskoa, ettei siinä ollut lihaa, kun olin käärinyt ja paistanut sen kuin nuudelin. Se oli valtava!

Ensisilmäyksellä ne näyttävät paneroiduilta nuudeleilta.

Totta, muoto saattaa paljastaa, että se ei ole litteä siivu sianlihacurrya , mutta harva uskoo, että se ei ole rapeiden korppujauhojen alle piilotettua lihaa.

Opettele tämä resepti ja perhe kiittää sinua.

Noudata näitä suosituksia herkkujen portaalista.

Patizón schnitzelin sijaan

Saatat pitää ajatuksesta käyttää epäsuosittua vihannesta, jonka tunnemme nimellä patizón.

Se kuuluu kurpitsojen heimoon, on mehukas, murea ja maistuu kesäkurpitsalta tai kurpitsalta..

Nuoremmilla patisoneilla on pehmeä kuori , jota ei tarvitse kuoria.

Ne sopivat erinomaisesti salaattien valmistukseen, grillaukseen, marinointiin tai marinointiin.

Vanhemmat taas saavat ajan myötä paksumman, kuhmuraisen ja kovan kuoren, joten ne kannattaa kuoria ennen syömistä tai jalostamista..

Mitkä patisongit ovat parhaita nuudeleiden valmistukseen?

On parempi valita nuoria, keskikokoisia vihanneksia , joiden kuori on niin pehmeä, että sitä ei tarvitse kuoria, eikä pieniä siemenpesiä tarvitse kaivaa esiin.

Tietenkin suuret kypsät patisongit sopivat myös nuudeleiden valmistukseen. .

Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin leikattava siemenet pois ja päästävä eroon paksusta kuoresta.

Tarvitaan:

1 iso tai 2 keskikokoista patisoonia.

2 munaa.

kupillinen tavallisia jauhoja.

kuppi korppujauhoja.

Suola.

Mustapippuri.

Rakeistettu valkosipuli.

Rypsiöljyä tai pois jätettyä voita paistamiseen.

Valmistelu.

Pese patisongit (kuori ne tarvittaessa) ja leikkaa ne sitten noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi..

Jos siemenet ovat suuria, poista ne.

Ripottele sitten ripottele jokaiselle patizone-palalle suolaa ja aseta vihannekset sivuun 15 minuutiksi, jotta vesi pääsee ulos..

Valuta patizone tämän ajan kuluttua.

Mausta ne pippurilla ja valkosipulirouheella.

Vatkaa munat, valmistele leivinpelti jauhoilla ja korppujauhoilla..

Kuorruta patizone-viipaleet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa ja aseta ne välittömästi kuumennettuun rasvaan.

Paista vihannekset keskilämmöllä kullanruskeiksi .

Kun ne ovat valmiita, aseta ne lautaselle, joka on vuorattu paperipyyhkeellä.

Hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit