Valmista mehukkaita ja maukkaita broilerin lihapullia kotona ainutlaatuisen reseptimme mukaan.
Tämän ruuan etuna on, että voit valmistaa sen joko pannussa tai uunissa ilman, että unohtumattoman maun ainutlaatuinen nautinto jää pois.
Erinomainen kanalihapullien resepti Alena Mitrofanovan YouTube-kanavalta.
Tarvitsemme:
800 g luuttomia kanan reisiä.
700 g kananrintaa.
2 isoa sipulia.
1 iso paprika.
1 kg perunoita.
suolaa
jauhettua mustapippuria.
jauhettua pippuria.
kuivattua valkosipulia.
2 rkl mannasuurimoa.
3 tomaattia.
nippu persiljaa.
100 g juustoa.
Toimenpide:
Leikkaa ensin kana viipaleiksi.Leikkaa kuorittu sipuli suuriksi kuutioiksi.
Puhdista paprika, poista siemenet ja leikkaa se.
Grind kana ja vihannekset lihamyllyssä.
Kuori perunat ja pese.
Leikkaa neljään osaan ja raasta erilliseen kulhoon.
Purista perunoista ylimääräinen neste ja lisää kulhoon jauhelihan kanssa.
Lisää suolaa ja mustapippuria.
Sitten lisäämme valkosipulia ja jauhettua pippuria..
Kaikki yhdessä sekoita käsin.Lisää mannasuurimot ja sekoita lusikalla.
Lämmitämme hieman kasviöljyä pannulla.
Pannulle laita seos lusikalla ja muotoile lihapullia.
Keskilämpötilassa paista kullanruskeaksi..
Sitten käännämme lihapullan ympäri , laita tomaattiviipale päälle, ripottele päälle juustoa ja persiljaa.
Peitä pannu kannella ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Lihapullat voidaan myös paistaa uunissa..
Laita siinä tapauksessa lihapullat uunipellille ja laita uuniin, joka on esilämmitetty 180°C.
Paistamme 20 minuuttia..
Kun aika on kulunut, ota pelti pois uunista ja laita lihapullien päälle siivu pippuria, juustoa ja persiljaa.
Laita pelti takaisin uuniin ja paista vielä 10 minuuttia 180°C lämpötilassa.
Voimme palvella.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.