KotiRuokaKukaan ei voinut uskoa, ettei siinä ollut lihaa, kun olin käärinyt ja...

Kukaan ei voinut uskoa, ettei siinä ollut lihaa, kun olin käärinyt ja paistanut sen kuin nuudelin. Se oli valtava!

Ensisilmäyksellä ne näyttävät paneroiduilta nuudeleilta.

Totta, muoto saattaa paljastaa, että se ei ole litteä siivu sianlihacurrya , mutta harva uskoo, että se ei ole rapeiden korppujauhojen alle piilotettua lihaa.

Opettele tämä resepti ja perhe kiittää sinua.

Noudata näitä suosituksia herkkujen portaalista.

Patizón schnitzelin sijaan

Saatat pitää ajatuksesta käyttää epäsuosittua vihannesta, jonka tunnemme nimellä patizón.

Se kuuluu kurpitsojen heimoon, on mehukas, murea ja maistuu kesäkurpitsalta tai kurpitsalta..

Nuoremmilla patisoneilla on pehmeä kuori , jota ei tarvitse kuoria.

Ne sopivat erinomaisesti salaattien valmistukseen, grillaukseen, marinointiin tai marinointiin.

Vanhemmat taas saavat ajan myötä paksumman, kuhmuraisen ja kovan kuoren, joten ne kannattaa kuoria ennen syömistä tai jalostamista..

Mitkä patisongit ovat parhaita nuudeleiden valmistukseen?

On parempi valita nuoria, keskikokoisia vihanneksia , joiden kuori on niin pehmeä, että sitä ei tarvitse kuoria, eikä pieniä siemenpesiä tarvitse kaivaa esiin.

Tietenkin suuret kypsät patisongit sopivat myös nuudeleiden valmistukseen. .

Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin leikattava siemenet pois ja päästävä eroon paksusta kuoresta.

Tarvitaan:

1 iso tai 2 keskikokoista patisoonia.

2 munaa.

kupillinen tavallisia jauhoja.

kuppi korppujauhoja.

Suola.

Mustapippuri.

Rakeistettu valkosipuli.

Rypsiöljyä tai pois jätettyä voita paistamiseen.

Valmistelu.

Pese patisongit (kuori ne tarvittaessa) ja leikkaa ne sitten noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi..

Jos siemenet ovat suuria, poista ne.

Ripottele sitten ripottele jokaiselle patizone-palalle suolaa ja aseta vihannekset sivuun 15 minuutiksi, jotta vesi pääsee ulos..

Valuta patizone tämän ajan kuluttua.

Mausta ne pippurilla ja valkosipulirouheella.

Vatkaa munat, valmistele leivinpelti jauhoilla ja korppujauhoilla..

Kuorruta patizone-viipaleet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa ja aseta ne välittömästi kuumennettuun rasvaan.

Paista vihannekset keskilämmöllä kullanruskeiksi .

Kun ne ovat valmiita, aseta ne lautaselle, joka on vuorattu paperipyyhkeellä.

Hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Koit eivät enää koskaan koske kuivattuihin sieniin. Seuraa vain isoäitini tapaa.

08. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Sonja Filitz). Sienten kuivaaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää niitä, jolloin voit nauttia metsän aarteiden mausta ympäri vuoden. Kuivatut sienet säilyttävät...

Tiheä pyykinpesu vastaan planeetta. Jauhevalmistaja vetoaa asiakkaisiin, jotta he olisivat varovaisia: pestä vaatteita harvemmin.

07.10.2024 (Kuva: shutterstock/Anetlanda).Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyssä tutkimuksessa kerätyt tiedot ovat johtaneet yllättävään käänteeseen. Eräs pesuainevalmistaja oli järkyttynyt siitä, ettei yleisöllä ollut tietoa pesukoneen tiheän käytön...

Toimiva menetelmä.Ovelat hedelmäkärpäset lankeavat nopeasti ansaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Steve Heap). Jos luulemme, että hedelmäkärpäset lakkaavat häiritsemästä meitä syksyllä, olemme pahasti väärässä. Ei tarvitse paljon, että ne lisääntyvät kotonasi...

Ruskeat ja kuivat lehtien kärjet? Me tiedämme, miten se hoidetaan. Resepti on yksinkertaisempi kuin luuletkaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Ekaterina34). Ruukkukasvit voivat toimia paitsi koristeena, myös kunnollisena barometrinä kotisi ilmapiiristä. Jos kasviesi lehtien kärjet kellastuvat, kuivuvat tai ruskettuvat, se...

Viimeaikaiset kommentit