KotiRuokaKukaan ei voinut uskoa, ettei siinä ollut lihaa, kun olin käärinyt ja...

Kukaan ei voinut uskoa, ettei siinä ollut lihaa, kun olin käärinyt ja paistanut sen kuin nuudelin. Se oli valtava!

Ensisilmäyksellä ne näyttävät paneroiduilta nuudeleilta.

Totta, muoto saattaa paljastaa, että se ei ole litteä siivu sianlihacurrya , mutta harva uskoo, että se ei ole rapeiden korppujauhojen alle piilotettua lihaa.

Opettele tämä resepti ja perhe kiittää sinua.

Noudata näitä suosituksia herkkujen portaalista.

Patizón schnitzelin sijaan

Saatat pitää ajatuksesta käyttää epäsuosittua vihannesta, jonka tunnemme nimellä patizón.

Se kuuluu kurpitsojen heimoon, on mehukas, murea ja maistuu kesäkurpitsalta tai kurpitsalta..

Nuoremmilla patisoneilla on pehmeä kuori , jota ei tarvitse kuoria.

Ne sopivat erinomaisesti salaattien valmistukseen, grillaukseen, marinointiin tai marinointiin.

Vanhemmat taas saavat ajan myötä paksumman, kuhmuraisen ja kovan kuoren, joten ne kannattaa kuoria ennen syömistä tai jalostamista..

Mitkä patisongit ovat parhaita nuudeleiden valmistukseen?

On parempi valita nuoria, keskikokoisia vihanneksia , joiden kuori on niin pehmeä, että sitä ei tarvitse kuoria, eikä pieniä siemenpesiä tarvitse kaivaa esiin.

Tietenkin suuret kypsät patisongit sopivat myös nuudeleiden valmistukseen. .

Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin leikattava siemenet pois ja päästävä eroon paksusta kuoresta.

Tarvitaan:

1 iso tai 2 keskikokoista patisoonia.

2 munaa.

kupillinen tavallisia jauhoja.

kuppi korppujauhoja.

Suola.

Mustapippuri.

Rakeistettu valkosipuli.

Rypsiöljyä tai pois jätettyä voita paistamiseen.

Valmistelu.

Pese patisongit (kuori ne tarvittaessa) ja leikkaa ne sitten noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi..

Jos siemenet ovat suuria, poista ne.

Ripottele sitten ripottele jokaiselle patizone-palalle suolaa ja aseta vihannekset sivuun 15 minuutiksi, jotta vesi pääsee ulos..

Valuta patizone tämän ajan kuluttua.

Mausta ne pippurilla ja valkosipulirouheella.

Vatkaa munat, valmistele leivinpelti jauhoilla ja korppujauhoilla..

Kuorruta patizone-viipaleet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa ja aseta ne välittömästi kuumennettuun rasvaan.

Paista vihannekset keskilämmöllä kullanruskeiksi .

Kun ne ovat valmiita, aseta ne lautaselle, joka on vuorattu paperipyyhkeellä.

Hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit