Tästä reseptistä opit, kuinka helppoa on valmistaa kahvivaahtojälkiruoka muutamassa minuutissa.
Tämä jälkiruoka on niin vastustamattoman herkullinen, että teen sitä kotona joka viikko.
Ainutlaatuinen resepti kermaiseen kahvijälkiruoaksi YouTube-kanavalta Schnelle Süßigkeiten.
Salko ja kahvi
Salkin ja kahvin yhdistelmä kahvivaahdon valmistamiseksi on todella loistava idea.
Vatkaamalla näitä kahta ainesosaa saat paksun, kermaisen ja makean vaahdon , joka tuo kahviisi uuden ulottuvuuden.
Miksi tämä yhdistelmä on niin suosittu? Salkan makeus erottuu kauniisti kahvin katkeruudesta luoden tasapainoisen maun.
Salkin rasvan ansiosta vaahto on paksumpaa ja kestää pidempään.
Et tarvitse mitään erikoistyökaluja tämän vaahdon valmistukseen, vain sekoittimen tai vispilän.
Tarvitsemme:
50 g pikakahvia.
100 g rakeistettua sokeria.
100 ml kylmää vettä.
500 ml kuohukermaa.
200 ml makeutettua kondensoitua maitoa.
100 ml maitoa.
1 tl kahvia.
150 g keksejä.
suklaata koristeeksi.
Toimenpide:
Kaada kahvi, lisää sokeri syvään kulhoon.
Peitä vedellä ja sekoita vispilällä.Vatkaa vaahto.
Erillisessä kulhossa kaada kerma.
Vatkaa paksu kerma vispilällä.
Lisää kondensoitu maito ja jatka vatkaamista..
Sitten lisää kahvivaahto ja sekoita varovasti lastalla.
Seos vatkaa vispilällä..
Kulhossa maidon kanssa sekoitamme kahvin..
Liota keksejä kahvissa ja laitamme ne lasivuoan pohjalle.
Kaada kahviseoksen kanssa.
Päälle raastamme suklaata..
Laitoimme jälkiruoan jääkaappiin kolmeksi tunniksi.
Kun aika on kulunut voimme tarjoilla jälkiruoan laseissa.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.