KotiRuokaYhtä leivinpeltiä voidaan käyttää viipaloituja lounaita varten; leikkaa vain kaikki viipaleiksi ja...

Yhtä leivinpeltiä voidaan käyttää viipaloituja lounaita varten; leikkaa vain kaikki viipaleiksi ja paista, niin saat maukkaan aterian pöytään!

Etsitkö nopeaa ja helppoa lounasreseptiä? Helppo ja helppo tapa valmistaa helppo ja yksinkertainen ateria, ja helppo ja helppo tapa valmistaa se.Vain muutama ainesosa, leivinpelti ja uuni, ja valmis on maukas ja täyttävä ateria koko perheelle.

Verrattuna klassiseen reseptiin tämä Jana S:n tekemä versio.paljon helpompi valmistaa.

Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa vartaiden vartaiden ainesten varrastamiseen, vaan leikkelet vain kaiken ja laitat sen leivinpaperille.

Voit rikastuttaa reseptiä aineksilla maun mukaan tai aineksilla, jotka vain täytyy käyttää loppuun.

Tarvitset: 1:

500 g sianlihaa vartaita varten.

1 punainen paprika.

1 keltainen paprika.

1 valkopippuri.

2 makkaraa (eri tyyppiä).

1 punasipuli.

1 keltainen sipuli.

Öljyä hankausta varten.

2 rkl ketsuppia.

1 tl sinappia.

1 ruokalusikallinen grillimaustetta.

1 ruokalusikallinen vanhan böömin mausteita.

Suolaa.

Mustapippuri.

Vettä.

Valinnainen:.

Bacon.

Kesäkurpitsa.

Sienet.

Mausteet maun mukaan.

Yrtit maun mukaan.

Menettely:

Valmistele kaikki ainekset ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.

Leikkaa sianliha vartaiksi, paprikat ja sipulit pienemmiksi paloiksi ja makkarat pyöryköiksi.

Sekoita öljy, ketsuppi, sinappi, grillimauste ja mausteet.

Lisää sitten vettä ja sekoita marinadiksi.

Aseta vartaat lihalla ja vihanneksilla folioon, kaada päälle marinadi ja kääri hyvin folioon, jotta muodostuu tiivis paketti.

Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia.

Poista sitten folio ja paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes kilohailit ovat täysin ruskistuneet.

Tarjoile eri kastikkeiden tai lisukkeiden kanssa makusi mukaan.

Vinkkejä:

Marinoi pidempään : Mitä kauemmin liha marinoidaan, sitä enemmän makua se imee itseensä.

Yhdistele makuja: Älä pelkää kokeilla ja yhdistää eri makuja.

Lisää erilaisia vihanneksia: Vihannekset tuovat sylkeen raikkautta ja vitamiineja.

Paahda kullanruskeaksi: Jotta sproatit olisivat rapeita ja mehukkaita, grillaa tai paahda ne kullanruskeiksi, paitsi uunissa.

Tarjoile sopivan lisukkeen kanssa: Riisi, perunat, salaatti tai sämpylät ovat hyviä lisukkeita kilohailille.

Toivotamme teille hyvää makua! :-).

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit