KotiRuoka5 minuutin KAHVIJÄÄTELÖ, jota me kaikki rakastamme: kahvin aromi ja taivaallisen pehmeä...

5 minuutin KAHVIJÄÄTELÖ, jota me kaikki rakastamme: kahvin aromi ja taivaallisen pehmeä maku!

Nauti kermaisen kahvijäätelön herkullisesta mausta, joka sulaa suussasi.

Ihanteellinen ja vastustamattoman maukas virvoitusjuoma erityisesti kuumina kesäpäivinä.

Ainutlaatuinen resepti maagiseen kahvijäätelöön Zuckergenussin youtube-kanavalta.

Tarve:

20 g pikakahvia.

80 g raakasokeria.

100 ml hyvin kylmää vettä.

300 ml kermavaahtoa.

100 g makeutettua kondensoitua maitoa.

50 g suklaata.

20 g hasselpähkinöitä.

Menettely:

Kaada kahvi kulhoon. Lisää sokeri ja älä kaada vettä.

Vatkaa kerma tehosekoittimella.Kaada kerma erilliseen kulhoon.

Vatkaa jäykkä kerma sekoittimella.

Kaada joukkoon kondensoitu maito ja jatka vatkaamista.

Lisää kahvikerma kermavaahtoon ja sekoita lastalla.

Pilko suklaa pilko pieniksi kuutioiksi.Sekoita Kaada seokseen ja sekoita kaikki yhteen.

Kaada kermavaahtoseos muottiin ja tasoita.

Laita pakastimeen 4-5 tunniksi. Pilko hasselpähkinät kovalla alustalla.

Tarjoile jäätelö laseihin ja ripottele päälle hasselpähkinöitä.

Miten voimme tarjoilla kahvijäätelöä?

Hedelmien kanssa: Kahvin ja hedelmien yhdistelmä on virkistävä.Kokeile mansikoita, vadelmia, banaaneja tai muita hedelmiä maun mukaan.

Kermavaahdon kanssa: Kermavaahto lisää jäätelön kuohkeutta ja kermaisuutta.

Suklaan kanssa: Raastettu suklaa tai suklaakastike lisää jäätelöön katkeransuloista makua.

Pähkinöiden kanssa: Pilkotut pähkinät (saksanpähkinät, hasselpähkinät, mantelit) lisäävät jäätelöön rapeutta.

Alkuperäiset yhdistelmät

Kahviparfait: Vuorotellen kerroksittain kahvijäätelöä, kermavaahtoa ja suklaa- tai hedelmäpaloja lasissa.

Kahvijäätelö: Kahvijäätelö, joka on täytetty hiilihapollisella juomalla (cola, ginger ale).

Kahvijäätelö : Kahvijäätelöä, jossa on karamellia, pähkinöitä ja kermavaahtoa.

Kahvi-juustokakku: Kerroksittain kahvijäätelöä ja juustokakkua.Kahvismoothie: Sekoita kahvijäätelöä maidon, jogurtin ja hedelmien kanssa.

Toivotamme sinulle hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit