KotiVinkkejä kotiinPalanut rauta ei ole enää ongelma.Hiero se vain pintaan

Palanut rauta ei ole enää ongelma.Hiero se vain pintaan

01. 09. 2024 (Kuva: shutterstock/Yuphayao Pooh”s).

Näetkö, että raudan silityspinta on likainen? Se on luultavasti palanut pinta, joka on puhdistettava mahdollisimman pian, jotta laite pysyy toiminnassa.Kotihoidot tulevat apuun.Niiden ansiosta rauta on puhdas kuin taivas..

Todennäköisesti me kaikki olemme joutuneet tekemisiin palaneen raudan kanssa ennenkin. Tämä ongelma johtuu korkeasta lämpötilasta, laitteen pinnan saastumisesta sekä magnesiumin ja kalsiumin saostumisesta vedestä.

Et voi silittää vaatteita poltetulla silitysraudalla! Muuten lika siirtyy silittäviin vaatteisiin.Opi puhdistamaan tämän laitteen pinta kotona. Kaikki mitä tarvitset on keittiön kaapissa..

Miksi raudan pinta palaa?

Raudan pinta palaa pääasiassa mineraaliesiintymien vuoksi, erityisesti käytettäessä vesijohtovettä tislatun veden sijaan. Kalsium ja magnesium muodostavat kovan pinnoitteen laitteen korkean lämpötilan vaikutuksesta..

Silitysraudan pinnan kontaminaatiota voi tapahtua myös pesun aikana käytettyjen pesuainejäämien tai tärkkelyksen takia. Ne tarttuvat laitteen pintaan ja aiheuttavat palovammoja.

Kuinka poistaa palaneet täplät raudasta? Käytä keittiötuotteita

Silitysraudan teflonpinta voidaan puhdistaa sitruunahapolla. Liuottaa tehokkaasti kalkkia ja muita mineraaliesiintymiä. Sekoita se vain veteen tahnaksi. Hiero valmistettu seos laitteen silityspintaan ja anna vaikuttaa muutama minuutti.Tämän ajan kuluttua poista lika pehmeällä liinalla.

Toinen tapa poistaa palaneet täplät silitysraudasta on käyttää ruokasuolaa. Se poistaa lian nopeasti, mutta meidän on varottava, etteivät kiteet naarmuta laitteen teflonpintaa.

Voit myös puhdistaa palaneen raudan ruokasoodalla. Tässä tapauksessa sinun tulee myös olla varovainen, ettet naarmuta teflonpinnoitettua pintaa.Tämä keittiötuote poistaa tehokkaasti paitsi palaneet tahrat myös muun pinttyneen lian.

Huuhtele silitysrauta huolellisesti jokaisen puhdistuksen jälkeen ja poista kaikki jäljellä oleva pesuaine.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit