KotiRuokaEn osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

En osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

Oletko kyllästynyt vetisiin, mauttomiin kaupasta ostettuihin juustoihin?

Voit valmistaa herkullisen kotitekoisen juuston vain puolessa tunnissa.

Et tarvitse monimutkaisia ​​ainesosia tämän juuston – tarvitset 1,5 litraa maitoa ja lasillisen smetanaa.

Helppo resepti täydelliseen kotitekoiseen juustoon YouTube-kanavalta Аппетитная Кухня.

Kotitekoinen juusto kermasta ja maidosta – ilman juoksetetta

Haluatko valmistaa maukasta ja kotitekoista juustoa, jota voit nauttia aamiaisella, salaateilla tai voileipillä? Tämä yksinkertainen resepti näyttää sinulle, kuinka voit valmistaa omaa juustoasi muutamista aineksista, joita sinulla on luultavasti kotona..

Kotitekoinen juusto on tuoretta ja maistuu täysin erilaiselta kuin ostettu.Valmistus on hyvin yksinkertaista ja kuka tahansa voi tehdä sen.

Voit valmistaa juustoja, joiden maku ja koostumus vaihtelevat.Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tiedät tarkalleen, mistä aineksista juustosi on valmistettu.

Juustoon ilman juoksutetta tarvitsemme:

1,5 l maitoa (käytimme täysmaitoa 3,5 % rasvaa).

1 tl suolaa.

230 g 20 % smetanaa.

3-4 munaa.

Valinnainen:.

Yrttejä maun mukaan.

Mausteet maun mukaan.

Toimenpide:

Kaada maito kattilaan, lisää suola ja sekoita..

Aseta kattila liedelle ja lämmitä keskilämmöllä..

Riko munat kulhoon ja lisää kerma.

Vatkaa vispilällä tasaiseksi.

Kun maito alkaa kiehua lisää munaseos.

Odotamme, kunnes maito alkaa taas kiehua.

Alenna lämpötilaa ja kypsennä 5-7 minuuttia välillä sekoittaen.

Sammuta liesi, laitamme siivilä kulhoon ja vuoraamme sen juustokankaalla..

Sitten kaadamme maitosekoituksen.

Kun hera valuu, nosta kangasliina varovasti ja siirrä se erilliseen puhtaaseen kulhoon.

Sitten punnittele juustoseos juustokankaalla ja odota, kunnes kaikki hera on valunut pois.

Tämä koko prosessi kestää noin kaksi tuntia.Voimme palvella.

Vinkkejä:

Yrtit: Voit lisätä juustoon hienonnettuja yrttejä, kuten tilliä, ruohosipulia tai basilikaa.

Mauste: Mausteisemman makuelämyksen saamiseksi voit lisätä hieman jauhettua mustapippuria tai paprikaa.

Käyttö: Voit käyttää kotitekoista juustoa salaateissa, leivän päällä tai vain nauttia sen tuoreiden leivonnaisten kanssa.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Koit eivät enää koskaan koske kuivattuihin sieniin. Seuraa vain isoäitini tapaa.

08. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Sonja Filitz). Sienten kuivaaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää niitä, jolloin voit nauttia metsän aarteiden mausta ympäri vuoden. Kuivatut sienet säilyttävät...

Tiheä pyykinpesu vastaan planeetta. Jauhevalmistaja vetoaa asiakkaisiin, jotta he olisivat varovaisia: pestä vaatteita harvemmin.

07.10.2024 (Kuva: shutterstock/Anetlanda).Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyssä tutkimuksessa kerätyt tiedot ovat johtaneet yllättävään käänteeseen. Eräs pesuainevalmistaja oli järkyttynyt siitä, ettei yleisöllä ollut tietoa pesukoneen tiheän käytön...

Toimiva menetelmä.Ovelat hedelmäkärpäset lankeavat nopeasti ansaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Steve Heap). Jos luulemme, että hedelmäkärpäset lakkaavat häiritsemästä meitä syksyllä, olemme pahasti väärässä. Ei tarvitse paljon, että ne lisääntyvät kotonasi...

Ruskeat ja kuivat lehtien kärjet? Me tiedämme, miten se hoidetaan. Resepti on yksinkertaisempi kuin luuletkaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Ekaterina34). Ruukkukasvit voivat toimia paitsi koristeena, myös kunnollisena barometrinä kotisi ilmapiiristä. Jos kasviesi lehtien kärjet kellastuvat, kuivuvat tai ruskettuvat, se...

Viimeaikaiset kommentit