KotiRuokaEn osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

En osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

Oletko kyllästynyt vetisiin, mauttomiin kaupasta ostettuihin juustoihin?

Voit valmistaa herkullisen kotitekoisen juuston vain puolessa tunnissa.

Et tarvitse monimutkaisia ​​ainesosia tämän juuston – tarvitset 1,5 litraa maitoa ja lasillisen smetanaa.

Helppo resepti täydelliseen kotitekoiseen juustoon YouTube-kanavalta Аппетитная Кухня.

Kotitekoinen juusto kermasta ja maidosta – ilman juoksetetta

Haluatko valmistaa maukasta ja kotitekoista juustoa, jota voit nauttia aamiaisella, salaateilla tai voileipillä? Tämä yksinkertainen resepti näyttää sinulle, kuinka voit valmistaa omaa juustoasi muutamista aineksista, joita sinulla on luultavasti kotona..

Kotitekoinen juusto on tuoretta ja maistuu täysin erilaiselta kuin ostettu.Valmistus on hyvin yksinkertaista ja kuka tahansa voi tehdä sen.

Voit valmistaa juustoja, joiden maku ja koostumus vaihtelevat.Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tiedät tarkalleen, mistä aineksista juustosi on valmistettu.

Juustoon ilman juoksutetta tarvitsemme:

1,5 l maitoa (käytimme täysmaitoa 3,5 % rasvaa).

1 tl suolaa.

230 g 20 % smetanaa.

3-4 munaa.

Valinnainen:.

Yrttejä maun mukaan.

Mausteet maun mukaan.

Toimenpide:

Kaada maito kattilaan, lisää suola ja sekoita..

Aseta kattila liedelle ja lämmitä keskilämmöllä..

Riko munat kulhoon ja lisää kerma.

Vatkaa vispilällä tasaiseksi.

Kun maito alkaa kiehua lisää munaseos.

Odotamme, kunnes maito alkaa taas kiehua.

Alenna lämpötilaa ja kypsennä 5-7 minuuttia välillä sekoittaen.

Sammuta liesi, laitamme siivilä kulhoon ja vuoraamme sen juustokankaalla..

Sitten kaadamme maitosekoituksen.

Kun hera valuu, nosta kangasliina varovasti ja siirrä se erilliseen puhtaaseen kulhoon.

Sitten punnittele juustoseos juustokankaalla ja odota, kunnes kaikki hera on valunut pois.

Tämä koko prosessi kestää noin kaksi tuntia.Voimme palvella.

Vinkkejä:

Yrtit: Voit lisätä juustoon hienonnettuja yrttejä, kuten tilliä, ruohosipulia tai basilikaa.

Mauste: Mausteisemman makuelämyksen saamiseksi voit lisätä hieman jauhettua mustapippuria tai paprikaa.

Käyttö: Voit käyttää kotitekoista juustoa salaateissa, leivän päällä tai vain nauttia sen tuoreiden leivonnaisten kanssa.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit