Erinomainen resepti nopeaan pastakastikkeeseen, jonka voi valmistaa 5 minuutissa.
Sitten sinun tarvitsee vain lisätä keitetty pasta.Tulet varmasti rakastamaan tätä nopeaa lounasta.
Reseptin on kirjoittanut Eva A.ja hänen ohjeidensa mukaan voit valmistaa tämän nopean reseptin helposti.
Voit kokeilla niitä vaikkapa jo tämän päivän lounaaksi.
Me tarvitsemme:
500 g pastaa.
150 g Oravan pekonia tai kinkkua.
1 astia smetanaa.
1 valkosipulin kynsi.
100 g sulatejuustoa.
2 kpl sipulia hienonnettuna.
hieman pippuria.
hieman oreganoa.
Ripaus suolaa.
Vähän öljyä.
Menettely:
Valmistele ainekset.
Laita pasta kiehumaan kiehuvaan suolattuun veteen.
Keitä kunnes ne ovat pehmeitä.
Pilko sipuli hienoksi.
Pilko pekoni pilko pekoni samalla tavalla.
Vaihtoehtoisesti voit laittaa puoliksi kinkkua ja pekonia.
Kuumenna hieman öljyä paistinpannussa.
Laita sipulit paistumaan.
Lisää sipulien joukkoon myös pilkottu pekoni.
Kun sipulit ja pekoni ovat ruskistuneet lisää sulatejuusto.
Anna sen sulaa, sekoita.
Sekoita kerma ja murskattu valkosipulinkynsi keskenään.
Lisää pannulle.
Sekoita, mausta ja siirrä sivuun, älä keitä.
Anna juosta suojassa, jotta maut sulavat yhteen.
Lopuksi vain sekoita pastan kanssa.
Voimme palvella heti.
Toivotamme teille hyvää makua! :-).