KotiVinkkejä kotiinSijoita se ikkunan lähelle pitämään asuntosi viileänä kuumalla säällä.Siisti temppu muutamalla pennillä

Sijoita se ikkunan lähelle pitämään asuntosi viileänä kuumalla säällä.Siisti temppu muutamalla pennillä

1. 8. 2024 (Kuva: shutterstock/F01 PHOTO).

Kesä on kaunis, mutta se voi olla myös rasittava.Varsinkin jos vietämme sen kaupungissa, asunnossa, jossa ei ole ilmastointia.Se, mistä nautit rannalla veden äärellä, voi olla todellinen riesa neljän seinän sisällä.Ja tietenkin puhumme kuumuudesta, joka voi olla todella epämiellyttävää.Tässä muutamia vinkkejä, miten voit helposti keventää oloasi ja viilentää huonettasi.

Et tarvitse tähän edes tuuletinta.Tämä menetelmä saattaa vaikuttaa hieman oudolta, mutta se todella toimii.Lisäksi se ei maksa käytännössä mitään. Koko homma vie vain muutaman hetken, ja tarvitset vain yhden asian, joka jokaisella on joka tapauksessa kotona.Ja voit nauttia tuloksesta todella pitkään: kodistasi tulee mukavampi ja huomattavasti viileämpi.

Yksi tapa torjua kuumuutta on ripustaa ikkunaan vaalea lakana.Se ei suinkaan ole mikään antautumisen valkoinen lippu. Päinvastoin, se on ase, jolla taistellaan trooppista kuumuutta ja suoraan asuntoon paistavaa aurinkoa vastaan.

Mihin valkoinen purje auttaa? Aika paljon, jos on kosteaa.Se ei ainoastaan heijasta valoa ja suojaa auringolta, vaan se myös kostuttaa ilmaa eikä se pääse lämpenemään niin paljon.

Tämä ajatus voi tuntua oudolta, mutta sitä kannattaa yksinkertaisesti kokeilla.Tulet huomaamaan, että helpotut välittömästi.Märkien lakanoiden sijasta voit tietysti ripustaa ikkunaan myös märät verhot.On parasta, jos otat ne suoraan pesukoneesta. Ja kun ne ovat kuivuneet, voit suihkuttaa niihin vettä suihkepullosta.

Toinen tapa suojata koti kuumuudelta on NRC-lakana, joka tunnetaan myös lämpö- tai hätäpeittona.Sitä voi ostaa esimerkiksi. apteekista tai internetistä muutamalla pennillä, ja siitä on hyötyä muutenkin kuin vuoristovaelluksilla.NRC-kalvo on sijoitettava ikkunoihin siten, että hopeapuoli on kesällä ulospäin, jotta lämpö pysyy poissa talosta.Tärkeää on, että se ei rajoita näkyvyyttä, on edullinen ja sitä voidaan käyttää uudelleen.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit