KotiRuokaParas KESÄINEN alkupala, jota olen koskaan syönyt, on nämä tomaatit, jotka katoavat...

Paras KESÄINEN alkupala, jota olen koskaan syönyt, on nämä tomaatit, jotka katoavat pöydästä ensimmäisenä!

Täydellinen ja vastustamattoman maukas välipala, jonka valmistat salamannopeasti ja yllätät vieraasi.

Et ikinä uskoisi, kuinka herkullisen ruokalajin voi loihtia vain muutamalla yksinkertaisella ainesosalla.

Nopea ja helppo resepti upeaan alkuruokaan youtube-kanavalta Meister des Geschmackes.

Kesäinen vaihtoehto voileiville

Käytä vain tavallisia tomaatteja ruokapohjana klassisen leivonnaisen sijaan.

Reseptimme herkullisen lisukkeen ansiosta saat täydellisen kesäisen alkupalan tai kevyen illallisen.

Voit parantaa paneroituja tomaatteja oman maun mukaisilla ainesosilla, lempimausteillasi tai -yrtteilläsi.

Suosittelemme käyttämään kotitekoisia tomaatteja, joiden maku on täyteläisempi, täyteläisempi verrattuna kaupasta ostettuihin.

Voit myös expirement erilaisilla juustoilla ja käyttää kevyttä kotitekoista kermaviili kastiketta tai valkoista jogurttia majoneesin sijasta.

Koristeellisia tomaatteja varten tarvitsemme:

4 munaa.

2-3 suurta tomaattia.

Suola.

jauhettua mustapippuria.

5 valkosipulinkynttä.

3 rkl majoneesia.

50 g parmesaanijuustoa.

Valinnainen:.

Mausteet maun mukaan.

Yrtit maun mukaan.

Erilaisia juustoja.

Hapan kerma.

Sitruunamehu.

Menettelytapa:

Kaada vettä kattilaan ja laita se liedelle ja kiehauta vesi.

Laita kananmunat ja keitä 9 minuuttia – keitä ne kovaa.

Pese tomaatit huolellisesti ja poista varret ja leikkaa 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.

Aseta tomaattiviipaleet lautaselle.Mausta suolalla ja pippurilla.

Murskaa ja hienonna kuoritut valkosipulinkynnet .

Ripottele valkosipulia tomaattiviipaleiden päälle.

Kuori keitetyt ja jäähtyneet kananmunat ja leikkaa ne viipalointikoneella kuutioiksi.

Kulhoon, jossa on kananmuna lisää majoneesi.

Sekoita haarukalla ja levitä seos tomaattiviipaleiden päälle.

Lisää päälle raastettua parmesaanijuustoa.Lopuksi koristele persiljalla.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Koit eivät enää koskaan koske kuivattuihin sieniin. Seuraa vain isoäitini tapaa.

08. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Sonja Filitz). Sienten kuivaaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää niitä, jolloin voit nauttia metsän aarteiden mausta ympäri vuoden. Kuivatut sienet säilyttävät...

Tiheä pyykinpesu vastaan planeetta. Jauhevalmistaja vetoaa asiakkaisiin, jotta he olisivat varovaisia: pestä vaatteita harvemmin.

07.10.2024 (Kuva: shutterstock/Anetlanda).Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyssä tutkimuksessa kerätyt tiedot ovat johtaneet yllättävään käänteeseen. Eräs pesuainevalmistaja oli järkyttynyt siitä, ettei yleisöllä ollut tietoa pesukoneen tiheän käytön...

Toimiva menetelmä.Ovelat hedelmäkärpäset lankeavat nopeasti ansaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Steve Heap). Jos luulemme, että hedelmäkärpäset lakkaavat häiritsemästä meitä syksyllä, olemme pahasti väärässä. Ei tarvitse paljon, että ne lisääntyvät kotonasi...

Ruskeat ja kuivat lehtien kärjet? Me tiedämme, miten se hoidetaan. Resepti on yksinkertaisempi kuin luuletkaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Ekaterina34). Ruukkukasvit voivat toimia paitsi koristeena, myös kunnollisena barometrinä kotisi ilmapiiristä. Jos kasviesi lehtien kärjet kellastuvat, kuivuvat tai ruskettuvat, se...

Viimeaikaiset kommentit