KotiRuokaEn osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

En osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

Oletko kyllästynyt vetisiin, mauttomiin kaupasta ostettuihin juustoihin?

Voit valmistaa herkullisen kotitekoisen juuston vain puolessa tunnissa.

Et tarvitse monimutkaisia ​​ainesosia tämän juuston – tarvitset 1,5 litraa maitoa ja lasillisen smetanaa.

Helppo resepti täydelliseen kotitekoiseen juustoon YouTube-kanavalta Аппетитная Кухня.

Kotitekoinen juusto kermasta ja maidosta – ilman juoksetetta

Haluatko valmistaa maukasta ja kotitekoista juustoa, jota voit nauttia aamiaisella, salaateilla tai voileipillä? Tämä yksinkertainen resepti näyttää sinulle, kuinka voit valmistaa omaa juustoasi muutamista aineksista, joita sinulla on luultavasti kotona..

Kotitekoinen juusto on tuoretta ja maistuu täysin erilaiselta kuin ostettu.Valmistus on hyvin yksinkertaista ja kuka tahansa voi tehdä sen.

Voit valmistaa juustoja, joiden maku ja koostumus vaihtelevat.Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tiedät tarkalleen, mistä aineksista juustosi on valmistettu.

Juustoon ilman juoksutetta tarvitsemme:

1,5 l maitoa (käytimme täysmaitoa 3,5 % rasvaa).

1 tl suolaa.

230 g 20 % smetanaa.

3-4 munaa.

Valinnainen:.

Yrttejä maun mukaan.

Mausteet maun mukaan.

Toimenpide:

Kaada maito kattilaan, lisää suola ja sekoita..

Aseta kattila liedelle ja lämmitä keskilämmöllä..

Riko munat kulhoon ja lisää kerma.

Vatkaa vispilällä tasaiseksi.

Kun maito alkaa kiehua lisää munaseos.

Odotamme, kunnes maito alkaa taas kiehua.

Alenna lämpötilaa ja kypsennä 5-7 minuuttia välillä sekoittaen.

Sammuta liesi, laitamme siivilä kulhoon ja vuoraamme sen juustokankaalla..

Sitten kaadamme maitosekoituksen.

Kun hera valuu, nosta kangasliina varovasti ja siirrä se erilliseen puhtaaseen kulhoon.

Sitten punnittele juustoseos juustokankaalla ja odota, kunnes kaikki hera on valunut pois.

Tämä koko prosessi kestää noin kaksi tuntia.Voimme palvella.

Vinkkejä:

Yrtit: Voit lisätä juustoon hienonnettuja yrttejä, kuten tilliä, ruohosipulia tai basilikaa.

Mauste: Mausteisemman makuelämyksen saamiseksi voit lisätä hieman jauhettua mustapippuria tai paprikaa.

Käyttö: Voit käyttää kotitekoista juustoa salaateissa, leivän päällä tai vain nauttia sen tuoreiden leivonnaisten kanssa.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit