Uskomattoman maukkaita, mureita ja mehukkaita porsaankyljyksiä täydellisellä kastikkeella, joka saa suussa makujen räjähdyksen.
Jotkut perheeni jäsenet eivät ole aivan lihatyyppejä, mutta kun teen tätä ruokaa, he eivät voi vastustaa sitä.
Loistava resepti mehukkaista porsaankyljystä YouTube-kanavalta Sace Recepti.
Tarvitsemme:
500 g porsaan ulkofilettä (4 viipaletta).
2 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.
3 PL ajvar.
250-300 ml vettä.
2-3 valkosipulinkynttä.
1 rkl sinappia.
suolaa
jauhettua mustapippuria.
kasviöljy.
persilja.
Toimenpide:
Peitä luuton selkä foliolla kovalle alustalle. Työstämme pois survin sileällä puolella.
Suolaa viipaleet molemmilta puolilta ja ripottele päälle mustapippuria.
Hiero sitten liha molemmin puolin sinappilla.
Ripottele porsaankyljykset jauhoissa.
Kuumenna öljy pannulla, lisää viipaleet ja paista kullanruskeiksi molemmilta puolilta.
Laita paistetut pihvit uunivuokaan.
Kaada jauhot öljyyn, jossa paistoimme kotletteja.
Sekoita ja paista , kunnes muodostuu brownie.
Lisää sitten ajvar ja sekoita.
Kaada vesi seokseen ja sekoita, kunnes ainekset ovat sekoittuneet.
Lisää seuraavaksi kastikkeeseen pieniksi kuutioiksi leikattu valkosipuli.
Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja sekoita.
Kaada kastike sianlihaviipaleiden päälle uunivuokaan.
Laita muotti uuniin esilämmitetty 220°C:een.
Paista noin 30 minuuttia..
10 minuuttia ennen paistamisen loppua, peitä vuoka leivinpaperilla.
Tarjoilemme herkullisia kotletteja perunamuusin kera.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.