Yksinkertainen, nopea ja erittäin maukas ruokalaji lehtitaikinasta, tomaateista ja mozzarellasta.
Loistava idea, jos sinulla on ylijäänyttä lehtitaikinaa etkä tiedä mitä tehdä sillä.
Fantastinen resepti helppoon täytettyyn lehtitaikinaan Ricette Golosen youtube-kanavalta 97.
Vähäinen vaiva ja fantastinen lopputulos
Tämä resepti on todiste siitä, että yksinkertaisistakin aineksista voi loihtia jotain ihmeellistä. Pienellä vaivalla ja muutamalla perusaineksella voit valmistaa herkullisen kesäherkun, joka lumoaa kaikki.
Klassinen välipala, joka koostuu lehtitaikinasta, tomaateista ja mozzarellasta, tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin variaatioihin.Seuraavassa on muutamia ideoita siitä, miten voit parantaa sitä ja tehdä siitä entistäkin mielenkiintoisemman:
Yrtit: Lisää tuoretta basilikaa, oreganoa tai rosmariinia voimakkaamman maun saamiseksi.
Kinkku tai kinkku: Jos haluat suolaisemman maun, voit lisätä ohueksi viipaloitua kinkkua tai kinkkua.
Oliivit: Mustat tai vihreät oliivit tuovat välipalaan raikkautta.
Valkosipuli: Lehtipasteijaan hierottu valkosipulinkynsi tuo ruokaan oman maun.
Hot Pepperoni: Mausteisuuden ystäville voit lisätä paloja tuoretta tai kuivattua pepperonia.
Reseptiä varten tarvitsemme:
2 paratiisi.
suola.
leivonnaiset.
mozzarellajuusto.
maito.
oregano.
Menettelytapa:
Aluksi pese tomaatit ja leikkaa pyöreiksi.Suolaa sitten jokainen tomaattiviipale.
Kauli lehtitaikina puhtaalle työtasolle.
Asettele tomaatit lehtitaikinan päälle 9 kierrosta , tasaisin välimatkoin toisistaan.
Viipaloi mozzarella-juusto ja aseta tomaattien päälle.
Ripottele päälle oreganoa. Päälle toinen lehtitaikinalevy.
Poista paperi taikinasta.
Painele sormilla taikinan reunoja ja tomaatti- ja mozzarellatäytettä.
Käytä sahalaitaista leivontapeltiä tee ympyröitä. .
Jos et halua leikata ympyröitä, voit leikata esimerkiksi kuutioiksi – on ihan itsestäsi kiinni, minkä muodon valitset.
Aseta leikatut annokset leivinpaperilla vuoratulle pellille. Sivele pinta maidolla.
Aseta leivinpelti 180 °C:seen esilämmitettyyn uuniin. Paista 30 minuuttia.
Paistamisen jälkeen anna jäähtyä ja voidaan tarjoilla.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video-ohjeet.