KotiRuokaZdenka-mummi sanoo, että tätä nopeaa kermavaahtokakkua, jossa on luumuja, ei voi pysäyttää...

Zdenka-mummi sanoo, että tätä nopeaa kermavaahtokakkua, jossa on luumuja, ei voi pysäyttää – taikina on pehmeää kuin hämähäkinseitit!

Herkullinen luumukakku, joka on valmistettu kermavaahtotaikinasta, joka on pehmeää kuin hämähäkinverkko.

Zdenka-mummon resepti.

Jos odotat jo innolla kotimaisten luumujen satoa, säästä tämä resepti.

Torttu on todella helppo tehdä ja erittäin, erittäin maukas.

Tarvitsen:

Sekoitettua taikinaa varten:

400 g puolikarkeaa jauhoa.

250 ml kermavaahtoa.

2 munaa (koko M).

150 g kr.sokeria.

1 paali.vaniljasokeria.

50 ml öljyä.

1/2 paalia.leivinjauhetta.

Maitoa (jos taikina on liian paksua).

Seuraava.

Luumut puolitettu.

Vapaaehtoinen – muruset:.

Sileät jauhot.

Voi.

Sokeripulveri.

Ripotteluun:.

Sokeripulveri.

Menettely:

Sekoita yksinkertaisesti kaikki taikinan ainekset kulhossa:

Sekoita vispilällä tai käsivispilällä.

Muodostuu sileä ja pehmeä taikina, jossa ei ole kokkareita.

Voitele leivinpelti voilla ja tomusta jauhoilla.

Kerrotaan taikina tasaisesti vuoratulle pellille.

Valmista nyt hedelmät:

Pese ja puolita luumut.

Rullaa ytimet kokoon.

Aseta luumun puolikkaat taikinan päälle.

Paista 180 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Jos muotti on isompi ja kakku ohuempi, se paistuu nopeammin, jos taikina on korkeampi, se paistuu pidempään.

Paistamisen jälkeen voit yksinkertaisesti ripotella kakun päälle tomusokeria.

Valmistelujen mukaan se voidaan leipoa murujen kanssa.

Pidätkö crumblesta? Kokeile myös tätä versiota!

Murukakku on vieläkin herkullisempi, sekoita vain tavalliset jauhot tomusokeriin ja voiraasteeseen murumaiseksi seokseksi.

Ripottele tämä luumujen päälle ja laita kakku uuniin paistumaan.

Kirjoittaja: T.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit